Ζητάει ξανά τοπ Ευρωπαίους διαιτητές ο Μαρινάκης – "Κάθε άλλο θα είναι αλλοίωση και απόλυτη αποτυχία"


Ζητάει ξανά τοπ Ευρωπαίους διαιτητές ο Μαρινάκης – “Κάθε άλλο θα είναι αλλοίωση και απόλυτη αποτυχία”


Διαφ.

Νέα επιστολή προς την ΚΕΔ και την διοίκηση της ΕΠΟ έστειλε ο πρόεδρος της Super League ζητώντας elite ή α’ κατηγορίας ξένους διαιτητές στην τελευταία αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος.



Super League: Νέα επιστολή με αποδέκτες την ΚΕΔ και την διοίκηση της ΕΠΟ απέστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζητώντας να οριστούν elite ή α’ κατηγορίας ξένοι διαιτητές στα τελευταία παιχνίδια των play off του πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι αν γίνει κάτι αντίθετο θα πρόκειται για αποτυχία και τεκμήριο αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του Πρωταθλήματος.

Όπως γνωρίζετε την Κυριακή 14.05.2023 διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική των play – offs του πρωταθλήματος της Super League 1 κατά την οποία θα κριθεί αφενός μεν ο τίτλος του πρωταθλητή και αφετέρου η τελική κατάταξη των ομάδων που δυνητικά θα καθορίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για το UEFA Europa League της επόμενης περιόδου.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι έχετε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να οριστούν στους αγώνες αυτούς διαιτητές από την Elite κατηγορία Διαιτητών της UEFA ή έστω Διαιτητές Πρώτης Κατηγορίας προερχόμενοι από τα έξι (6) κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Αγγλίας, Ισπανίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Ολλανδίας).

Ορισμός διαιτητών που δεν θα ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα συνιστά ομολογία απόλυτης αποτυχίας και (άλλο ένα) τεκμήριο αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του Πρωταθλήματος“, αναφέρει η επιστολή της Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τρέλα” Μελισσανίδη με το πρωτάθλημα – Ρίχνει 6 εκατ. για μεταγραφή – Θέλει να τον ανακοινώσει στη φιέστα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: