"Αυτό πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να προκριθεί στο F4 – Ξεπέρασε τα όρια στο προηγούμενο η Φενέρ"!


“Αυτό πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να προκριθεί στο F4 – Ξεπέρασε τα όρια στο προηγούμενο η Φενέρ”!


Διαφ.

Ο Νίκος Ζέρβας ανέλυσε το τι πρέπει να κάνουν σήμερα οι Ερυθρόλευκοι για να περάσουν το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε και να βρεθούν στο Final 4 του Κάουνας. Τι είπε για την κατάσταση του Παπανικολάου.



Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει κάποια συγκεκριμένα πράγματα που του έλειψαν στα προηγούμενα ματς με τη Φενέρμπαχτσε για να πιστοποιήσει την ανωτερότητά του ως ομάδα και να προκριθεί απόψε στο Final 4, όπως τόνισε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στο πέμπτο παιχνίδι επικρατεί συνήθως η ανώτερη ομάδα. Η Φενέρ μπορεί να έχει πιο ακριβό ρόστερ και ίσως κάποιες καλύτερες μονάδες, αλλά ο Ολυμπιακός είναι όλη τη σεζόν καλύτερη ομάδα και το μπάσκετ απονέμει δικαιοσύνη στο τέλος. Θα πρέπει να το αποδείξει και στο παρκέ απόψε», τόνισε.

«Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παίξει δυναμικά, όσο του επιτρέπουν οι διαιτητές, όπως έκανε και η Φενέρ που ξεπέρασε τα όρια στο προηγούμενο παιχνίδι. Θα πρέπει, επίσης, από την αρχή να βάλει τα ελεύθερα σουτ για να ανοίξει και την άμυνα. Να σταματήσει να σκέφτεται τόσο πολύ, να έχει περισσότερη φρεσκάδα, διαρκή κίνηση και γρήγορη κυκλοφορία. Η Φενέρ έχει καταφέρει να αναγκάσει τον Ολυμπιακό να σκέφτεται πολύ και του έχει περιορίσει τη δημιουργία», πρόσθεσε.

Τέλος, ανέφερε πως «… ο Παπανικολάου θα παίξει, είχε μια αμυγδαλίτιδα αλλά πήρε αντιβίωση και χθες προπονήθηκε. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι πιο σοβαρό».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακόμα ένα “τέκνο” του Ζοτς στην κορυφή – Μετά από Ιτούδη, Σάρας έρχεται η εποχή Λάκοβιτς! (BINTEO)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: