Ατάκα από Ντέμη που θα συζητηθεί – "Έμαθα ότι και η ΑΕΚ είχε Covid πριν τον ΠΑΟ" (ΒΙΝΤΕΟ)


Ατάκα από Ντέμη που θα συζητηθεί – “Έμαθα ότι και η ΑΕΚ είχε Covid πριν τον ΠΑΟ” (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Το δικό του σχόλιο σχετικά με τα όσα ανέφερε μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μιλώντας στην εκπομπή της NOVA, Monday FC.



Ντέμης Νικολαΐδης: Για τα κρούσματα κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό και στα όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια της εκπομπής της NOVA, Monday FC, αποκαλύπτοντας πως έμαθε πως και η ΑΕΚ είχε κρούσματα Covid πριν το παιχνίδι με τους Πράσινους.

«Δεν μπορούμε να παίζουμε με την υγεία των ποδοσφαιριστών. Αυτό το περιστατικό του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, του Νάρεϊ. Το πρόβλημα του δεν είναι κάτι που είχε μείνει από τον covid; Θα πρέπει να αλλάξουν κάποιοι κανονισμοί. Θα έπρεπε και η ΑΕΚ να είχε κάνει κάτι,  όταν είχε covid και τουλάχιστον έτσι είμαι πληροφορημένος για πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ίσως και η ΑΕΚ δεν έκανε κάτι γιατί δεν υπήρχε κανονισμός ώστε να πάρει αναβολή. Πάνω απ΄ όλα είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών. 100%. Έχουμε δει πολλά σκληρά περιστατικά να συμβαίνουν στο γήπεδο. Συμφωνώ στο 90% με τον Ιβάν. Συμπάσχω και μαζί του και μαζί με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού», είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

  Το "Θηρίο φύλακας-άγγελος" της οικογένειας Σαββίδη - 165 κιλά… ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τρέλα” Μελισσανίδη με το πρωτάθλημα – Ρίχνει 6 εκατ. για μεταγραφή – Θέλει να τον ανακοινώσει στη φιέστα!
 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: