Όλα ανοιχτά ανάμεσα σε Ρεάλ και Σίτι – Χωρίς νικητή η ματσάρα και… τελικός στην Αγγλία (ΒΙΝΤΕΟ)


Όλα ανοιχτά ανάμεσα σε Ρεάλ και Σίτι – Χωρίς νικητή η ματσάρα και… τελικός στην Αγγλία (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Στο 1-1 έμειναν Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Champions League, αποτέλεσμα που δεν δίνει σε καμία από τις δύο ομάδες προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό της Πόλης ενόψει της αναμέτρησης ρεβάνς στην Αγγλία.



Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: Ματσάρα στη Μαδρίτη με τους Μερέγχες και τη Σίτι να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, μένοντας στο 1-1, σε μια αναμέτρηση που σημαδεύτηκε από τα φανταστικά γκολ των Βινίσους και Ντε Μπρόινε που έκριναν και το αποτέλεσμα, αφήνοντας “ανοιχτούς” λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στην Αγγλία.

Με το πόδι στο… γκάζι ξεκίνησαν την αναμέτρηση στο Μπερναμπέου οι Πολίτες που στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού είχαν τρεις καλές ευκαιρίες να βρουν δίχτυα. Αρχικά ένα σουτ του Ντε Μπρόινε θα αποκρουστεί από τον Κουρτουά, ενώ ο Βέλγος τερματοφύλακας θα πει «όχι» τόσο στο σουτ του Πέδρι, στο 14’, όσο και στην κεφαλιά του Χάαλαντ δύο λεπτά μετά.

  Αποθέωση από Θεσσαλονίκη σε τερματοφύλακα-έκπληξη του ΠΑΟΚ!

Η πρώτη καλή στιγμή της Βασίλισσας θα έρθει στο 25’ όταν μετά από λάθος του Ρόδρι, ο Βινίσιους θα κάνει το γύρισμα αλλά τον Ντίας να κόβει την τελευταία στιγμή προ του Μπενζεμά που θα μπορούσε να πλασάρει σε κενή εστία. Η Ρεάλ σταδιακά ανέβασε την απόδοσή της και τελικά ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ και μάλιστα με εκπληκτικό τρόπο. Στο 36’ ο Μόντριτς με τον Καμαβίνγκα θα παίξουν το ένα – δύο, με τον τελευταία να βρίσκει τον Βινίσιους που με ένα φοβερό σουτ θα νικήσει τον Έντερσον κάνοντας το 1-0.

Η Σίτι θα προσπαθήσει να αντιδράσει με την έναρξη του δευτέρου μέρους και με πρωταγωνιστή τον Ντε Μπρόινε θα απειλήσει δύο φορές. Αρχικά στο 52’ο Βέλγος θα βγει απέναντι από τον Κουρτουά από πλάγια θέση, όμως ο τερματοφύλακας της Ρεάλ θα αποκρούσει με το πόδι, ενώ τρία λεπτά μετά ένα μακρινό σουτ του θα μπλοκάρει εύκολα ο συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα. Όσο ο χρόνος περνούσε οι Μαδριλένοι ήταν κυριάρχοι στο παιχνίδι, με τις μέτριες τελικές προσπάθειες να μην τους αφήνουν να βρουν για δεύτερη φορά δίχτυα.

  “Έκλεισε” η μετάδοση για το “Π. Γιαννακόπουλος” στο Καλλιμάρμαρο

Αυτό όμως θα κάνει τους Πολίτες να μείνουν στο παιχνίδι και στο 67’ θα καταφέρουν να φτάσουν στην ισοφάριση. Ο Καμαβίνγκα θα κάνει λάθος, με τον Ρόδρι να βρίσκει τον Γκουντογκάν και αυτός τον Ντε Μπρόινε και τον Βέλγο με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή να κάνει το 1-1. Οι Μερέγχες θα αντιδράσουν και παρά την πίεση της Σίτι θα φτάσουν πολύ κοντά στο γκολ. Μετά από σέντρα ο Μπενζεμά θα πιάσει την κεφαλιά, αλλά τον Έντερσον να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στο 90′ ο Κουρτουά θα κάνει ακόμα μια εντυπωσιακή επέμβαση σε πολύ δυνατό του Τσουαμενί, κρατώντας το 1-1. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να βρουν το νικητήριο γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος και να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς του Etihad.  

 

Διαβάστε επίσης: