Αποθέωσε Αθανασιάδη παλαίμαχος του Δικεφάλου – "Γεννήθηκε ΠΑΟΚ.." – Φοβερές ατάκες για Ραζβάν


Αποθέωσε Αθανασιάδη παλαίμαχος του Δικεφάλου – “Γεννήθηκε ΠΑΟΚ..” – Φοβερές ατάκες για Ραζβάν


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος του Δικεφάλου του Βορρά όπου αναφέρθηκε συνολικά στην ομάδα και στο ρεκόρ που ετοιμάζεται να σπάσει ο Ρουμάνος τεχνικό της ομάδας.



Γιώργος Τουρσουνίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ όπου αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Ζοσέ Μπότο το οποίο έφεραν στο προσκήνιο οι Ιταλοί, το ρεκόρ που κυνηγάει ο Ραζβάν Λουτσέσκου απέναντι στον Άγγελο Αναστασιάδη αλλά και για την πρόσφατη συνάντηση του με τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Αρχικά για τα όσα αναφέρουν οι Ιταλοί για τον Μπότο: «Όταν μία ομάδα σαν τη Νάπολι ζητάει έναν άνθρωπο που βρίσκεται στην ομάδα σου είναι τιμή για τον ίδιο και για την ομάδα».

Για το ρεκόρ που κυνηγάει ο Ραζβάν Λουτσέσκου: «Τον Άγγελο τον έχω ζήσει και σαν παίκτης, είναι από τους πιο πετυχημένους προπονητές που έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ, αλλά βάσει τίτλων ο Λουτσέσκου είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του Συλλόγου, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αμφότεροι ήταν προπονητές σε διαφορετικές εποχές».

  Αποκάλυψη! Το έντονο παρασκήνιο της αντικατάστασης Μαρέσκα στο Βικελίδης

Ενώ για τον Στέφανο Αθανασιάδη: «Υπάρχει μία φιλική σχέση, όταν ήταν στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ ήμασταν μαζί, είναι ένα πολύ καλό παιδί και είναι ΠΑΟΚ, δεν είναι απλά ΠΑΟΚ, γεννήθηκε έτσι», είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα Μπέου για τον τελικό: “Δεν δίνω το γήπεδο, έκλεισαν ραντεβού θανάτου – Με αγαπάνε οι που@@ες”!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: