Νικολακόπουλος: "Οι επαφές με Ρεμπρόφ, η συζήτηση με Φαριόλι και το Europa League"


Νικολακόπουλος: “Οι επαφές με Ρεμπρόφ, η συζήτηση με Φαριόλι και το Europa League”


Διαφ.

Στην εύρεση της σωστής επιλογής για την θέση του προπονητή είναι οι Ερυθρόλευκοι έχοντας στόχο τη νέα σεζόν να εμφανιστούν πιο ανταγωνιστικοί σε Ελλάδα και Ευρώπη.



Κώστας Νικολακόπουλος: Για τα τελευταία νέα σχετικά με τις περιπτώσεις των προπονητών που απασχολούν τον Ολυμπιακό, αλλά και για την προοπτική του Europa League που περνάει από το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Φαριόλι είναι μία ιδιαίτερη επιλογή, καθώς είναι 34 ετών, δουλεύει περίπου 2,5 χρόνια ως πρώτος προπονητής. Δεν νομίζω ότι είναι η πρώτη επιλογή. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η πρώτη επιλογή είναι ο Ρεμπρόφ. Οι πληροφορίες λένε πως ο Φαριόλι έχει προδιαγραφές για ωραία πράγματα. Έχει αναλάβει δύο ομάδες από την Τουρκία, είναι φοβερά επιθετικογενής προπονητής. Ισχύει ότι μίλησε ο Ολυμπιακός με τον Φαριόλι, όμως η εμπειρία με τον επίσης άπειρο Κορμπεράν να παίζει το ρόλο του. Σίγουρα συνεχίζονται οι επαφές και με τον Ρεμπρόφ.

Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα στο θέμα προπονητή, γιατί στον Ολυμπιακό έχουν επιλέξει την τακτική πως έχοντας χρόνο κοιτάζουν διάφορες επιλογές με το φινάλε των ευρωπαϊκών πρωταθλητμάτων. Δεδομένα, πάντως, θα ήθελε ο Ολυμπιακός να παρουσιάσει ως δέλεαρ στον επόμενο προπονητή μία συμμετοχή στο Europa League, και ίσως χρειαστεί να περιμένει κατ’ αρχάς το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αν πάει καλά, θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, γιατί τότε θα κριθεί οριστικά το καλό εισιτήριο», είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος. 

  Μαθήματα Ηλιόπουλου σε Μαρσιάλ! Viral η φώτο ως συνοδηγός του Super Μάριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Πακέτο” Πάλμα-Μανδάς σε ομάδα Big 4 – “Πάγο” Ιβάν για Ιωαννίδη – Οι επόμενοι που υπογράφουν στην ΑΕΚ!

 

Διαβάστε επίσης: