Ποιος τελικός Κυπέλλου με ΑΕΚ; Μόνο Ολυμπιακός στο μυαλό του Ραζβάν – Τι γίνεται με τους τραυματίες


Ποιος τελικός Κυπέλλου με ΑΕΚ; Μόνο Ολυμπιακός στο μυαλό του Ραζβάν – Τι γίνεται με τους τραυματίες


Διαφ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά προετοιμάζεται για τον… τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό που με νίκη θα του δώσει την τρίτη θέση και την έξοδο στο Europa League της επόμενης σεζόν.



ΠΑΟΚ: Με το μυαλό στον Ολυμπιακό είναι άπαντες στον Δικέφαλο του Βορρά όπως ανέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ παράλληλα μίλησε και για τους τραυματίες παίκτες και την πιθανότητα επιστροφής του.

«Και οι τρεις είναι διαθέσιμοι κανονικά, το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ είναι πολύ μακριά. Δεν μπορεί να είναι στο μυαλό κανενός και δεν μπορούμε να μιλάμε για παρόντες και απόντες. Κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στις 24/5. Το μόνο πρακτικό που σχετίζει το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό με τον τελικό του Κυπέλλου δεχθεί κόκκινη κάρτα, δεν θα παίξει στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Άρα έτοιμος ο Ίνγκασον, ο Ντόουγκλας και ο Σάστρε. Είναι μεγάλες οι απουσίες του Τάισον και του Ολιβέιρα, οι οποίοι δεν είναι εντελώς εκτός, αλλά θα κάνουν κάποια τεστ για να δούμε την ετοιμότητά τους. Έχω στο μυαλό μου τη δήλωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά αν ο ΠΑΟΚ χάσει την Κυριακή από τον Ολυμπιακό και δεν κερδίσει την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου, ας έρθει ο Γιάννης να μας εξηγήσει τι είναι αποτυχία. Δεν στέκει αυτό περί αποτυχίας στον αθλητισμό, είναι σα να φοβάσαι να έρθεις αντιμέτωπος με τις αποτυχίες σου με βάση τον στόχο που θέτεις σε μία σεζόν», είπε ο έμπειρος ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ.

  Live streaming η συνέντευξη Τύπου για το "Παύλος Γιαννακόπουλος" (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Πακέτο” Πάλμα-Μανδάς σε ομάδα Big 4 – “Πάγο” Ιβάν για Ιωαννίδη – Οι επόμενοι που υπογράφουν στην ΑΕΚ!

 

Διαβάστε επίσης: