Αποκάλυψη Νικολογιάννη – Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟ θέλει να ανανεώσει μετά τον Ιωαννίδη


Αποκάλυψη Νικολογιάννη – Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟ θέλει να ανανεώσει μετά τον Ιωαννίδη


Διαφ.

Οι Πράσινοι μετά τη διαφαινόμενη μη κατάκτηση του πρωταθλήματος έχουν ήδη ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς με τον Φώτη Ιωαννίδη να είναι ο πρώτος που ανανέωσε το συμβόλαιό του.



Παναθηναϊκός: Στον προγραμματισμό των Πρασίνων, που άρχισε με την ανανέωση του συμβολαίου του Φώτη Ιωαννίδη, αλλά και τις περιπτώσεις των Μπρινιόλι, Κουρμπέλη αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ουσιαστικά από χθες ξεκίνησε ο προγραμματισμός για την νέα σεζόν, με την ανανέωση του συμβολαίου του Ιωαννίδη. Τον πιστεύουν πολύ τον Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό. Ο Γιοβάνοβιτς αλλά και όλος ο οργανισμός, είναι ένα μεγάλο πρότζεκτ, έχει κάνει μεγάλα βήματα στην πρόοδο του. Έχει μια πολύ μεγάλη αποδοχή και από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, πλέον. Η φετινή του εξέλιξη είναι πολύ μεγάλη και καθόλου τυχαία. Τελείωναν οι προπονήσεις κι εκείνος έμενε στο γήπεδο για να κάνει τελειώματα φάσεων, που ξέρει και ο ίδιος ότι θέλει βελτίωση και το βελτίωσε. Γενικά πάντως, η ταπεινή μου άποψη είναι ότι χρειάζεται πολύ μεγαλύτερο βάθος το ρόστερ τη νέα σεζόν. Σίγουρα θα χρειαστεί πέντε στόπερ για παράδειγμα, θα έχει περισσότερα παιχνίδια με την Ευρώπη, όπως επίσης χρειάζεται μεγάλη ενίσχυση και στα χαφ», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον Κουρμπέλη ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει κάνει κάποιες συζητήσεις και θα συνεχιστούν τώρα, με την ανανέωση να φαντάζει το επικρατέστερο σενάριο, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας μετά τον Ιωαννίδη έχουν βάλει στόχο να επεκτείνουν το συμβόλαιο και τον Μπρινιόλι, που κανονικά λήγει το 2024, με τον Ιταλό να θέλει να παραμείνει στην ομάδα.

  Νέο πρόβλημα για Αλμέιδα! Νοκ άουτ και ο Ρότα – Πρώτη προπόνηση για Μαρσιάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Πακέτο” Πάλμα-Μανδάς σε ομάδα Big 4 – “Πάγο” Ιβάν για Ιωαννίδη – Οι επόμενοι που υπογράφουν στην ΑΕΚ!

 

Διαβάστε επίσης: