Το "επέστρεψα" του Πασχαλάκη είναι γεγονός στον Ολυμπιακό – Μέσα στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ!


Το “επέστρεψα” του Πασχαλάκη είναι γεγονός στον Ολυμπιακό – Μέσα στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ!


Διαφ.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ακολουθούσε μέχρι πρότινος ειδικό ατομικό πρόγραμμα, αλλά πλέον έχει τεθεί κανονικά στη διάθεση του Ζοσέ Ανιγκό, ενόψει του ντέρμπι της τρίτης θέσης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.



Ολυμπιακός: Πολύ άτυχος είχε σταθεί πριν μερικές εβδομάδες ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, αφού ταλαιπωρήθηκε από μία κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο.

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις θα έμενε εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα, χάνοντας τη συνέχεια των πλέι οφ της Super League και βλέποντας τον Κωνσταντίνο Τζολάκη να τον αντικαθιστά κάτω από τα δοκάρια. Όπως συνέβη, δηλαδή, στο ισόπαλο (0-0) ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena και φυσικά στη νίκη με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο (1-0).

H αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στους αγωνιστικούς χώρους, πάντως, είχε ξεκινήσει κιόλας από την προηγούμενη εβδομάδα. Ο διεθνής γκολκίπερ ακολουθούσε μέχρι πρότινος ειδικό ατομικό πρόγραμμα, ώστε να ξεπερνούσε πλήρως το πρόβλημα στο γόνατό του και τελικώς τα κατάφερε, μπαίνοντας πλέον σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και θέτοντας αυτόματα έτσι τον ευατό του στη διάθεση του Ζοσέ Ανιγκό, ενόψει του ντέρμπι της τρίτης θέσης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Μάλιστα ο ίδιος ο Πασχαλάκης έκανε μία ανάρτηση, μέσω της οποίας ανακοίνωσε την επάνοδό του στη δράση:

  Ρεπορτάζ... φωτιά για ΠΑΟΚ! Το συνδέουν με διεθνή μέσο - Παρουσία σε Παρί

 

 

Διαβάστε επίσης: