Δικαίωση Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό – Έτσι το Τριφύλλι θα έχει φορ για χρόνια


Δικαίωση Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό – Έτσι το Τριφύλλι θα έχει φορ για χρόνια


Διαφ.

Οι Πράσινοι κατάφεραν και ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Έλληνα επιθετικό κάτι που κάνει χαρούμενες και τις δύο πλευρές και πλέον η ομάδα μπορεί να έχει καλό φορ για αρκετά χρόνια.



Παναθηναϊκός: Για το μεγάλο θέμα των Πρασίνων που δεν είναι άλλο από την ανανέωση του συμβολαίου του Φώτη Ιωαννίδη μίλησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, κάνοντας λόγο για ποδοσφαιρική και οικονομική δικαίωση.

«To θέμα της ημέρας στον Παναθηναϊκό έχει να κάνει με τον Ιωαννίδη και το νέο του συμβόλαιο. Είναι μια ποδοσφαιρική δικαίωση για τον Έλληνα επιθετικό, ήταν από τους πιο επιδραστικούς παίκτες του Παναθηναϊκού. Ήταν δικαίωση και σε οικονομικό επίπεδο, το νέο του συμβόλαιο αντικατοπτρίζει το πόσο ποντάρει πάνω του η ομάδα. Είναι πολύ δύσκολο για κάθε μεγάλη ελληνική ομάδα να έχει γηγενείς παίκτες ως πρωταγωνιστές και ο Παναθηναϊκός έχει την τύχη να διαθέτει τον Ιωαννίδη. Οπότε πάρα πολύ ορθά έπραξε και του έδωσε τετραετές συμβόλαιο. Η εξέλιξη και η πρόοδος του θα γίνουν ακόμα μεγαλύτερα τα επόμενα χρόνια, αν δουλέψει ακόμα περισσότερο με τον εαυτό του. Αν γίνει πιο δυνατός και λίγο καλύτερος στα τελειώματά του, ο Παναθηναϊκός θα έχει βρει έναν τοπ επιθετικό για τα επόμενα χρόνια», είπε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά το ζήτημα του Κουρμπέλη ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θέλει να τον κρατήσει και ο ίδιος θέλει να μείνει, ενώ για τα υπόλοιπα συμβόλαια που λήγουν το φετινό καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, ο Αθανασίου ανέφερε ότι ένας από τους Πούγγουρα και Σάρλια θα μείνει, ενώ για τον Σάντσες επισήμανε πως ο ίδιος θα επιθυμούσε μια αναβάθμιση στη θέση.

  Πότε θα παίξει ο Μαρσιάλ; - Οι 3 παράμετροι που θα το κρίνουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Πακέτο” Πάλμα-Μανδάς σε ομάδα Big 4 – “Πάγο” Ιβάν για Ιωαννίδη – Οι επόμενοι που υπογράφουν στην ΑΕΚ!

 

Διαβάστε επίσης: