Γιατί… περιμένει την Γιουβέντους ο Ολυμπιακός


Γιατί… περιμένει την Γιουβέντους ο Ολυμπιακός


Διαφ.

Οι ερυθρόλευκοι πρέπει πρώτα να εξασφαλίσουν την τρίτη θέση και στη συνέχεια να δουν τι θα γίνει στην Ιταλία.



Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σε ένα ματς που θα κρίνει την 3η θέση της Σούπερ Λιγκ!

Αυτή ενδεχομένως θα οδηγήσει στο UEFA Europa League, εάν ο ΠΑΟΚ χάσει στον τελικό του κυπέλλου από την ΑΕΚ.

Την προσεχή Κυριακή ο Ολυμπιακός θέλει είτε να κερδίσει, είτε να φέρει ισοπαλία με τους Θεσσαλονικείς και στην συνέχεια να περιμένει και τον τελικό Κυπέλλου για να ξέρει αν θα βρίσκεται στο Europa ή το Conference League.

Εάν καταφέρει ο Ολυμπιακός να πάρει το εισιτήριο για το Europa League, όλοι στον Πειραιά θα υποστηρίζουν τη Γιουβέντους στο φινάλε του φετινού Europa.

Εάν το κατακτήσει η ιταλική ομάδα, τότε ο Ολυμπιακός θα αρχίσει στη διοργάνωση το καλοκαίρι από τα πλέι οφ και όχι νωρίτερα. Κι αυτό θα είναι διπλό καλό γιατί θα σημαίνει ταυτόχρονα ότι θα έχει εξασφαλισμένη θέση σε ευρωπαϊκό όμιλο (σ.σ.: γιατί ακόμα κι αν αποκλειστεί στα πλέι οφ του Europa θα πάει σε όμιλο του Conference).

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θέλει φέτος κατάκτηση του Europa League από τη Γιουβέντους και παράλληλα η Μεγάλη Κυρία να εξασφαλίσει εισιτήριο για το επόμενο Champions League από το ιταλικό πρωτάθλημα.

  Βέτο Λουτσέσκου για πώληση στον ΠΑΟΚ - Συνάντηση Αλαφούζου με Μάγκνουσον!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: