Φέρνει… Αταμάν ο Μαρινάκης – Έκλεισε ο 1ος παίκτης χωρίς προπονητή – "Δώρο" στον κόουτς έξι μεταγραφές


Φέρνει… Αταμάν ο Μαρινάκης – Έκλεισε ο 1ος παίκτης χωρίς προπονητή – “Δώρο” στον κόουτς έξι μεταγραφές


Διαφ.

“Κλειδώνει” ηχηρή αποχώρηση, έρχεται άμεσα αντικαταστάτης! Στο Λιμάνι κάνουν… υπομονή για να τελειώσει η σεζόν και να ανακοινωθεί ο επόμενος προπονητής, ο οποίος πάντως μπορεί να έχει κάνει ήδη κάποιες εισηγήσεις στη διοίκηση, όπως συμβαίνει στον μπασκετικό Παναθηναϊκό.



Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις μέσα στο Μάιο για τον Ολυμπιακό, καθώς πολλά θέματα που αφορούν το σχεδιασμό της νέας σεζόν τρέχουν παράλληλα.

Απ’ τις προηγούμενες ημέρες υπάρχει η πληροφορία, ότι οι Πειραιώτες έχουν κι ορισμένες μεταγραφές έτοιμες για να προχωρήσουν μετά την πρόσληψη προπονητή, ο οποίος θα πάρει και τις τελικές αποφάσεις για το αν του κάνουν ή όχι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν μέσα στην επόμενες ημέρες ο Ολυμπιακός θα έχει, όντως, νέο προπονητή. Επίσημα και με υπογραφές εντός δεκαπενθημέρου. Μάλιστα κρατείστε και κάτι ακόμα σημαντικό. Για τη θέση του νέου τεχνικού στους Πειραιώτες μπορεί να υπάρξει και έκπληξη. Τι εννοούμε; Ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπορεί να φέρει στο λιμάνι προπονητή, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει συμβόλαιο με άλλη ομάδα, αλλά μπορεί να το λύσει στο τέλος της σεζόν. Αυτό το επισημαίνουμε, γιατί υπάρχουν υποψήφιοι με το συγκεκριμένο ακριβώς προφίλ. Για παράδειγμα μπορεί να είναι… περίπτωση Αταμάν. Να βρίσκεται δηλαδή σε άλλη ομάδα αυτή τη στιγμή, όμως να έχει ήδη αποφασίσει ότι φεύγει και να έχει ήδη κάνει κάποιες προτάσεις στο Λιμάνι για το ρόστερ της επόμενης σεζόν!

Οι μεταγραφές και τι αλλάζει με την παραμονή ή όχι του Εμβιλά

Η μεσαία γραμμή είναι χώρος που θα υπάρξει ανανέωση, με τους Ερυθρόλευκους να καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις. Η πιο σημαντική, είναι στο τι θα αποφασίσουν να κάνουν με τον Γιαν Εμβιλά. Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τον Περσικό Κόλπο, το ενδιαφέρον για τον Εμβιλά είναι έντονο και δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν, ότι ο Γάλλος χαφ δύσκολα θα αρνηθεί το ηγεμονικό συμβόλαιο που σκοπεύουν να του προσφέρουν οι Άραβες.

  Αποκάλυψη Αλμέιδα για Μαρσιάλ και φοβερή ατάκα! "Θα παίξουμε με 4 φορ"

Προς το παρόν δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι με απόλυτη βεβαιότητα για το μέλλον του Εμβιλά στον Ολυμπιακό, με τη “ζυγαριά” πάντως να γέρνει περισσότερο προς την αποχώρηση, παρά προς την παραμονή του στου Ρέντη. Όλα τα παραπάνω θα ξεκαθαρίσουν, επίσης, μέσα στον Μάιο. Περίοδος που αναμένεται να έχει κλείσει δηλαδή και ο επόμενος προπονητής των Πειραιωτών, όπως αναφέραμε άλλωστε παραπάνω. Για την ώρα είναι αλήθεια, ότι συγκεκριμένη ομάδα από την Αραβία σκοπεύει να του προσφέρει “γη και ύδωρ” για να πείσει τον 33χρονο Γάλλο να μετακομίσει στον Περσικό κόλπο τη νέα σεζόν, φτάνοντας σε χρήματα που δεν πρόκειται καν να τα πλησιάσουν οι Ερυθρόλευκοι.

Προφανώς, η αποχώρηση Εμβιλά θα φέρει στο Λιμάνι έναν νέο χαφ από το υψηλότερο επίπεδο, ενώ από εκεί και πέρα θα υπάρξουν προσθήκες για η βασική 11αδα στις θέσεις: Κεντρικού αμυντικού, αριστερού μπαξ, εξτρέμ και επιθετικού.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφερε κρυφά προπονητή Ελλάδα ο Ολυμπιακός – Είναι… Λουτσέσκου, όχι Αλμέιδα – 3 εκατ. ζήτησε ο Μοντέλα!

 


 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: