"Πανηγυρίζει" ο Λουτσέσκου πριν το ματς της χρονιάς


“Πανηγυρίζει” ο Λουτσέσκου πριν το ματς της χρονιάς


Διαφ.

Έναν… τελικό έχει να δώσει ο ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 3η θέση, ωστόσο θα έχει απουσίες.



Προπονήσεων συνέχεια για τον ΠΑΟΚ που περιμένει τον Ολυμπιακό στην τελευταία αγωνιστική των Play-Offs της Super League την Κυριακή στις 20:00 το βράδυ και θέλει νίκη για να ισοβαθμήσει με τους Πειραιώτες στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Σημαντικό λοιπόν το παιχνίδι με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να συνεχίζει την προετοιμασία και τον Νέλσον Ολιβέιρα να παραμένει εκτός, με γυμναστήριο και πισίνα στο πρόγραμμά του, και ως επακόλουθο δε θα δώσει το παρών κόντρα στους «ερυθρόλευκους» ενώ και η συμμετοχή του κόντρα στην ΑΕΚ στον τελικό του κυπέλλου είναι αμφίβολη.

Από εκεί και πέρα ο Τάισον επανήλθε στις προπονήσεις βγάζοντας μέρος του προγράμματος, ενώ στη συνέχεια δούλεψε ατομικά δείχνοντας πως δεν έχει αφήσει τελείως πίσω του το μυϊκό πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, οπότε και τον Βραζιλιάνο πιθανότατα δε θα τον έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός.

Στα του προγράμματος προπόνησης σήμερα, οι επιθετικοί αυτοματισμοί κατέλαβαν το μεγαλύτερο μέρος. Πέρα από την προθέρμανση και λίγες παρτίδες rondo, οι παίκτες δούλεψαν με τους προπονητές στην ανάπτυξη και τα τελειώματα των φάσεων, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

  Πότε θα παίξει ο Μαρσιάλ; - Οι 3 παράμετροι που θα το κρίνουν!

Αύριο ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί για τελευταία φορά με τον Λουτσέσκου κατόπιν να βγάζει την αποστολή του για τον προτελευταίο επίσημο αγώνα της χρονιάς.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: