"Φρένο" στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ – Αυτό πρέπει να συμβεί αρχικά – Αποφασίζει ο Ιβάν


“Φρένο” στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ – Αυτό πρέπει να συμβεί αρχικά – Αποφασίζει ο Ιβάν


Διαφ.

Ο σχεδιασμός στον ΠΑΟΚ, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, έχει φυσικά ξεκινήσει, αλλά ενόψει του τελικού κυπέλλου, όπως και του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος, που οδηγεί στην τρίτη θέση, οριστικά και αμετάκλητα, ακόμη δεν βγαίνει τίποτα προς τα έξω…



ΠΑΟΚ: Ο σχεδιασμός στον ΠΑΟΚ, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, έχει φυσικά ξεκινήσει, αλλά ενόψει του τελικού κυπέλλου, όπως και του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος, που οδηγεί στην τρίτη θέση, οριστικά και αμετάκλητα, ακόμη δεν βγαίνει τίποτα προς τα έξω…

Αυτό πάντως, που πρέπει να επισημανθεί, είναι ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ένα συγκεκριμένο πλάνο για την μεταγραφική ενίσχυση της επόμενης χρονιάς, ξέρουν τι θέλουν, αλλά πρέπει πρώτα, να ξεκαθαρίσουν κάποια θέματα μέσα στην ομάδα.

Βασικό όλων, είναι να δουν τι θα κάνουν με τις λύσεις συμβολαίων και υπάρχουν πολλά συμβόλαια για τα οποία οι εκκρεμότητες πρέπει να κλείσουν.

  Καμπανάκι στον ΠΑΟΚ - Μόνο νίκη για να πάει καλά η σεζόν - Δυνατά οι οπαδοί

Οι παίκτες που πρέπει να συζητήσουν με τη διοίκηση, για το εάν θα μείνουν ή θα φύγουν, δεν είναι λίγοι:

Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κούρτιτς, Μουργκ, Βιεϊρίνια, Ολιβέιρα, Ντάντας, Μπράντον, είναι οκτώ παίκτες, που πρέπει να αποφασιστεί τι θα γίνει με αυτούς.

Το πιο πιθανό είναι από τους παραπάνω να παραμείνουν ένας ή δυο, συνολικά, αλλά αυτό θα το αποφασίσει η διοίκηση με τον αθλητικό διευθυντή και τον προπονητή, οι οποίοι εισηγούνται και ο Ιβάν Σαββίδης παίρνει τις τελικές αποφάσεις.

Υπάρχουν επίσης οι περιπτώσεις παικτών που είναι δανεικοί σε άλλες ομάδες, θέμα που κι αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσει, όπως και αυτοί από τον ΠΑΟΚ Β, που δείχνουν έτοιμοι για τον προθάλαμο της πρώτης ομάδας, που κι αυτό πρέπει να διευκρινιστεί. Όπως γίνεται αντιληπτό, έχει πολλή δουλειά ο ΠΑΟΚ, μετά τον τελικό, γιατί οι μεταγραφές θα γίνουν, μετά τις λύσεις συμβολαίων ή την παραμονή κάποιων.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Αυτόν τον προπονητή θέλει ο Μαρινάκης – Έρχονται 6 μεταγραφές – Φεύγουν μόνοι τους από τον Ολυμπιακό”!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 

Διαβάστε επίσης: