Έχει πάρει αποφάσεις ο Τέρζης – Αυτό το πλάνο του Άρη ενόψει Παναθηναϊκού – Το βλέπει… τελικό


Έχει πάρει αποφάσεις ο Τέρζης – Αυτό το πλάνο του Άρη ενόψει Παναθηναϊκού – Το βλέπει… τελικό


Διαφ.

Καθώς παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή των Λούις Πάλμα, Φαμπιάνο, ο Τόλης Τερζής δεν προσανατολίζεται σε πλάνο αλλαγών ενόψει του τελευταίου αγώνα (14/5, 20:00) της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.



Άρης: Καθώς παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή των Λούις Πάλμα, Φαμπιάνο, ο Τόλης Τερζής δεν προσανατολίζεται σε πλάνο αλλαγών ενόψει του τελευταίου αγώνα (14/5, 20:00) της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Όπως συνέβη στις προηγούμενες ημέρες έτσι και σήμερα (12/5) ο Λούις Πάλμα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και θεωρείται δύσκολο να επανέλθει στο αρχικό σχήμα της ομάδας. Πέραν της ίωσης που τον ταλαιπώρησε, η εκτίμηση που υπάρχει για τον Φαμπιάνο Λέισμαν αναφέρει ότι βρίσκεται στα όρια της θλάσης στη γάμπα, γι’ αυτόν τον λόγο δεν χρησιμοποιήθηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ και είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιστρέψει με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς συμμετείχε σε κομμάτια των προπονήσεων αλλά ακόμη δεν βρίσκεται στο 100% για να μπει σε συνθήκες αγώνες. Ενδεχομένως να συμπεριληφθεί στην αποστολή, δίχως όμως την πρόθεση χρησιμοποίησής του.

  Νικολακόπουλος: "Ο Ολυμπιακός έχει μπλοκάρει, σαν να μη ξέρει τι να κάνει"

Αυτό σημαίνει ότι και πάλι οι επιλογές είναι περιορισμένες. Ειδικά στην άμυνα, το ενδεχόμενο συνύπαρξης των Νικολάς Ενκουλού-Μάρβιν Πίρσμαν στο κέντρο αυτής μοιάζει αναπόφευκτο και λογικά στις πλευρές θα παραμείνουν οι Εμπακατά, Μαζικού.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Σέικ Ντουκουρέ συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για τη θέση του «κόφτη» σε σχέση με τον Πίτερ Ετέμπο και λογικά θα έχει δίπλα του τους Βλάντιμιρ Νταρίντα, Λούκας Ρούπ. Στην επιθετική τριάδα, ο Άντρε Γκρέι συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για την κορυφή, κατά πάσα πιθανότητα ο Ματέο Γκαρσία θα αγωνιστεί στο ένα άκρο και στο άλλο ο Ράφαελ Καμάτσο. Πιθανό είναι επισης το ενδεχόμενο επιστροφής του Μάριου Σιαμπάνη κάτω από την εστία.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Μπέου για Σαββίδη και Μελισσανίδη – Τι συνέβη πριν την ανακοίνωση για τον τελικό

 

Διαβάστε επίσης: