Οι δύο αποφάσεις που στέρησαν τον τίτλο από τον ΠΑΟ – "Να ξαναμπεί στον ευρωπαϊκό χάρτη"


Οι δύο αποφάσεις που στέρησαν τον τίτλο από τον ΠΑΟ – “Να ξαναμπεί στον ευρωπαϊκό χάρτη”


Διαφ.

Οι Πράσινοι ολοκληρώνουν την χρονιά μην έχοντας καταφέρει να κατακτήσουν τελικά τον τίτλο και ο πλέον πρώτος στόχος της επόμενης θα πρέπει να είναι η είσοδος στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.



Παναθηναϊκός: Αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της χρονιάς για τους Πράσινους με τον Τάσο Νικολογιάννη να μιλάει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τόσο για την αναμέτρηση με τον Άρη, τις αποφάσεις που έκριναν την απώλεια του τίτλου, αλλά και τη συνέχεια που θα βρει την ομάδα στα προκριματικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

«Δεν άφησαν τον Παναθηναϊκό να πάρει πρωτάθλημα η διαιτησία του Νταμπάνοβιτς και η απάνθρωπη απόφαση να παίξει με τόσα κρούσματα κορωνοϊού με τον Ολυμπιακό», τόνισε συγκεκριμένα ο έμπειρος ρεπόρτερ.

Παράλληλα υπενθύμισε πως οι Πράσινοι θα είναι το λιγότερο στους ομίλους του Europa League, κάτι που θα αυξήσει κατά πολύ τα έσοδα της ομάδας, ενώ τόνισε πως οι ευρωπαϊκές βραδιές είναι αυτές που έχει λείψει από τους φίλους του Τριφυλλιού λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει «Να ξαναμπεί ο Παναθηναϊκός στον ευρωπαϊκό χάρτη».

  "Να μπει τελεία στη μεταγραφή Μαρσιάλ - Πολύ δύσκολο ματς με Kallithea"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Διαβάστε επίσης: