Νέα ανατροπή με το Κύπελλο – "Ας μην είμαστε σίγουροι για την ημερομηνία του τελικού"!


Νέα ανατροπή με το Κύπελλο – “Ας μην είμαστε σίγουροι για την ημερομηνία του τελικού”!


Διαφ.

Μπορεί ο τελικός το παιχνίδι να έχει οριστεί από την ΕΠΟ για τις 24 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό, όμως έμπειρος ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουμε και νέες αλλαγές.



ΠΑΟΚ: Για τα τελευταία νέα στο στρατόπεδο του Δικεφάλου του Βορρά ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και πιθανή αλλαγή στην ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου μίλησε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM.

«Ο Τάισον έδωσε κάποιες πιθανότητες σήμερα, απλά δεν είναι τόσο εύκολο. Πρέπει να τα βάλουν όλα κάτω τα υπέρ τα κατά εάν θα αγωνιστεί ο Βραζιλιάνος ενόψει του τελικού. Θα φανεί αύριο αν θα είναι στην αποστολή ή όχι. Έτοιμος ο Ίνγκασον και ο Αουγκούστο, ωστόσο δεν ξέρουμε αν θα ξεκινήσει. Εκτός οι Ολιβέιρα και Τσαούσης.

Δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι για το 24 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό. Θα γίνουν οι εκλογές και μετά θα έχουμε νεότερα για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Προφανώς θα παίξει ρόλο το αποτέλεσμα των εκλογών. Πάγωσε η κατάσταση από το περασμένο φθινόπωρο. Το χρονοδιάγραμμα για το 2026 δεν το έχουν ξεπεράσει. Ο ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν θα συνεχίσει στην Τούμπα», είπε ο έμπειρος ρεπόρτερ.

  Δεν έχει καμία λογική αυτό που γίνεται στον ΠΑΟΚ εδώ και έξι χρόνια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο “box to box” χαφ που ανακάλυψε ο ΠΑΟ – “Όχι” σε πρόταση 1.5 εκατομμυρίου – Μένει ελεύθερος κι… έρχεται!

 

Διαβάστε επίσης: