Νικολακόπουλος: "Κάνει έφεση ο Ολυμπιακός για την τιμωρία του…"


Νικολακόπουλος: “Κάνει έφεση ο Ολυμπιακός για την τιμωρία του…”


Διαφ.

Για την προετοιμασία των Ερυθρόλευκων ενόψει του ντέρμπι… τελικού κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και την απόφαση να ασκήσουν έφεση για την τιμωρία του Βραζιλιάνου μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ.



Ολυμπιακός: Την πληροφορία πως οι Ερυθρόλευκοι πρόκειται να κάνουν έφεση σχετικά με την τιμωρία των τριών αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Ραμόν για την αποβολή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM με στόχο να μειωθούν τα παιχνίδι και να είναι διαθέσιμος τη νέα χρονιά.

Όσον αφορά την ανακοίνωση της ΠΑΕ στάθηκε στις νομικές ενέργειες που επίκεινται να ανακοινωθούν και στη συνέντευξη Τύπου στην οποία θα ανοίξει τα χαρτιά του ο σύλλογος, με τον ίδιο να τονίζει για το όνομα του Κόλμαν που ακούστηκε πως παρά τον σεβασμό που υπάρχει στο πρόσωπό του η ομάδα δύσκολα θα πάει σε τέτοια λύση. ΓΙα το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός σημείωσε ότι οι Πειραιώτες λογικά θα αγωνιστούν με την ίδια 11 όπως και με τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφει τα επόμενα 24ωρα ο Πάλμα – Mεγάλη πρόταση, αποφασίζει ο Καρυπίδής – “Ντου” από ελληνική ομάδα

 

Διαβάστε επίσης: