Με 17 παίκτες ο Βόλος στο πιο σημαντικό ματς του ελληνικού πρωταθλήματος – Στην προπόνηση ο Μπέος


Με 17 παίκτες ο Βόλος στο πιο σημαντικό ματς του ελληνικού πρωταθλήματος – Στην προπόνηση ο Μπέος


Διαφ.

Αρκετές απουσίες για τους Βολιώτες ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την ΑΕΚ, στην οποία μπορεί να μην έχουν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά αυτό το ματς θα… σφραγίσει τον πρωταθλητή.



Μάχη με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια δίνει ο Βόλος για την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League (14/5, 20:00).

Οι Θεσσαλοί δεν έχουν σημαντικό βαθμολογικό κίνητρο, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που «καίγεται» καθώς χρειάζεται έναν βαθμό για να φτάσει στη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Βόλος ανακοίνωσε την αποστολή του για το συγκεκριμένο ματς, η οποία αποτελείται από μόλις 17 παίκτες καθώς απουσιάζουν μεταξύ άλλων οι Μπαριέντος, Σιελής, Πιρές, Οζέγκοβιτς, Τσιρίνος, Μεθκίδα.

Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου: Αυγερινός, Παπαδόπουλος, Άλχο, Λούνα, Σι, Οικονομόπουλος, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Τάχατος, Τσοκάνης, Μεταξάς, Γκάγκι, Κάτσε, Καρτάλης, Ντέλετιτς και Τσελεμπάκης.

Παρουσία Μπέου η προπόνηση πριν την ΑΕΚ

Στην προπόνηση του Βόλου βρέθηκε το πρωί ο Αχιλλέας Μπέος, πριν το τελευταίο παιχνίδι για φέτος της ομάδας, με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena», σύμφωνα με το volosday.gr

Ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων» μίλησε με τον Κώστα Μπράτσο, αλλά και τους παίκτες της ομάδας. Συγκεκριμένα, τους ζήτησε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και στον αυριανό αγώνα, όπως άλλωστε έκαναν και σε όλους τους προηγούμενους, να τιμήσουν τη φανέλα και το όνομα της ομάδας και το κυριότερο να ολοκληρώσουν με αξιοπρέπεια τη φετινή άκρως επιτυχημένη χρονιά.
 

  Παλαίμαχος ΠΑΟ: “Μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα” - Ατάκα για Ιωαννίδη


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: