Πρωταθλητής στην Κ15 ο ΠΑΟΚ – 1-0 τον Ολυμπιακό στον τελικό – 4 τίτλοι για την κάθε ομάδα (ΒΙΝΤΕΟ)


Πρωταθλητής στην Κ15 ο ΠΑΟΚ – 1-0 τον Ολυμπιακό στον τελικό – 4 τίτλοι για την κάθε ομάδα (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Πρωταθλητής στo πρωτάθλημα Κ15 αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Κυριακής, επικρατώντας με 1-0 επί του Ολυμπιακού στον τελικό του Πανθεσσαλικού σταδίου, φτάνοντας τις τέσσερις κατακτήσεις – Όσες έχουν και οι Πειραιώτες.



Το παιχνίδι είχε αρκετές μονομαχίες μεταξύ των παικτών και λιγότερες φάσεις, με τον Δικέφαλο ναβρίσκει δίχτυα στο 11′ όταν ο Κρομμύδας έκανε γύρισμα και ο Σιδηρόπουλος σκόραρε το μοναδικό γκολ που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του.

Η ομάδα του Σάββα Κωνσταντινίδη έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου, με τους Θεσσαλονικείς να απαντούν μετά την περσινή σεζόν που επικράτησαν οι Πειραιώτες στα πέναλτι, στον τελικό του Αγρινίου.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Κωνσταντινίδης): Μητρούσης, Μεγγίδης, Κυριαζίδης, Μόκρης, Gjoka, Μηνασίδης, Κρομμύδας (Γιαννιώτης 76΄) , Κάνιος, Σιδηρόπουλος, Τουρσουνίδης (64΄Καραγκιόζης), Μπέρδος.

Ολυμπιακός (Πάντος): Χριστοδουλόπουλος, Σιώζιος, Καππάτος, Nuhaj, Μπάνος, Llana, Τρικαλιώτης, Κάπελλας, Μιχαηλίδης, Κότσαλος (48΄ Μουγγός), Καμάς (55’ Ξανθόπουλος) Κάρτες: ΠΑΟΚ (Σιδηρόπουλος 60΄, Μεγγίδης, Καραγκιόζης 80΄ ) / Ολυμπιακός (Μουγγός 65΄)

iHflOVsbD1qORce9f99Q

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: