Συγκλονιστική στιγμή μετά τον τελικό Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ: Τεράστιο μπράβο στα παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τον τελικό του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, βιώθηκε μια συγκλονιστική στιγμή και έγινε μια τεράστια επιδοκιμασία για τα παιδιά που έπαιξαν (ΒΙΝΤΕΟ).

Συγκλονιστική στιγμή μετά τον τελικό Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ: Τεράστιο μπράβο στα παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Θύμισαν σε όλους πως πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο…



Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μονομάχησαν στο τελικό του Final 4 για τον τίτλο του πρωταθλήματος K15. Οι ασπρόμαυροι στο 11ο λεπτό πήραν το προβάδισμα της αναμέτρησης. Ο Κάνιος και Κρομμύδας συνδιάστηκαν όμορφα από τα δεξιά, ο τελευταίος γύρισε την μπάλα στην περιοχή των ερυθρόλευκων και ο Σιδηρόπουλος με πλασέ εκτέλεσε τον Χριστοδουλόπουλο για το 1-0 του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά μάταια καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά έκλεισε όλους τους διαδρόμους. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ των τυπικά φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος, δημιούργησε πολλές κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 85ο λεπτό ο Μουγγός έχασε σπουδαία ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα. Ο παίκτης των ερυθρόλευκων βρέθηκε απέναντι στον Μητρούση, αλλά ο νεαρός έστειλε την μπάλα άουτ. Λίγο πριν το φινάλε υπήρξε ένταση αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν λίγο αργότερα. Η ομάδα του Σάββα Κωνσταντινίδη κατέκτησε για τέταρτη φορά τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος.

Οι συνθέσεις:

  Μετά τον Αλόνσο κινδυνεύει και 2ος κόουτς μεγάλης ομάδας - Έτοιμος διάδοχος

Ολυμπιακός (Τάσος Πάντος): Χριστοδουλόπουλος, Σιώζιος, Καππάτος, Νουχάι, Μπάνος, Λάνα, Τρικαλιώτης, Καπέλλας, Μιχαηλίδης (48′ Μουγγός), Κότσαλος, Καμάς (56′ Ξανθόπουλος).

ΠΑΟΚ (Σάββας Κωνσταντινίδης): Μητρούσης, Μεγγίδης, Κυριαζίδης, Μόκρης, Γκιόκα, Μηνασίδης, Κρομμύδας (76′ Λουτζιανιώτης), Κάνιος, Σιδηρόπουλος (84′ Καρασαββίδης), Τουρσουνίδης, Μπέρδος.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ με τα highlights της αναμέτρησης, τους πανηγυρισμούς, αλλά και το χειροκρότημα των παικτών του ΠΑΟΚ σε αυτούς του Ολυμπιακού:


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: