"Στέλνουν" τον Τικίνιο στη Μπαρτσελόνα!


“Στέλνουν” τον Τικίνιο στη Μπαρτσελόνα!


Διαφ.

Ο Τικίνιο διανύει εξαιρετική σεζόν στη Βραζιλία και… τρελό δημοσίευμα από την «Sport» αναφέρει πως ο Ντέκο εφόσον αναλάβει αθλητικός διευθυντής στην Μπαρτσελόνα ενδέχεται να τον πάρει.



Ένα τρελό σενάριο από την Ισπανία και συγκεκριμένα από την καταλανική «Sport» έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σε αυτό το άρθρο αναφέρεται ως υποψήφιος στόχος της Μπαρτσελόνα ο Τικίνιο Σοάρες, ο άλλοτε φορ του Ολυμπιακού που πλέον αγωνίζεται στην Μποταφόγκο.

Ο Τικίνιο, που πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν στην Βραζιλία, μετράει 14 γκολ και 4 ασίστ σε 25 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Με το εν λόγω δημοσίευμα να αναφέρει πως εφόσον ο Ντέκο αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή στην Μπαρτσελόνα, τότε ο Πορτογάλος πιθανότατα θα εισηγηθεί την απόκτησή του από την Μποταφόγκο. Και αυτό μπορεί να γίνει με ένα πολύ μικρό ποσό, κάτι παραπάνω από 1 εκατ. ευρώ δηλαδή.

Με τον Ντέκο να βλέπει τον Τικίνιο (τον οποίο εκπροσωπεί κιόλας ως ατζέντης) ως μια εξαιρετική επιλογή για την κορυφή της επίθεσης, πίσω από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φυσικά…

  "Φαβορί για Euroleague ΠΑΟ και Ολυμπιακός! Θα έπαιρνα Σλούκα, Παπανικολάου"


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: