Εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς – Το αποφάσισε ο Αλμέιδα – Έτοιμος για νέο… ρόλο (ΦΩΤΟ)


Εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς – Το αποφάσισε ο Αλμέιδα – Έτοιμος για νέο… ρόλο (ΦΩΤΟ)


Διαφ.

Ο Αργεντίνος τεχνικός της Ένωσης ήταν από τους βασικότερους λόγους που η ομάδα έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ίδιο πάντως να φαίνεται ότι είναι έτοιμος και για νέο ρόλο στη ζωή του.



Ματίας Αλμέιδα: Έτοιμος και για νέο βήμα στην καριέρα του φαίνεται ότι είναι ο Αργεντίνος τεχνικός της ΑΕΚ μιας και μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Ένωση έγινε γνωστό πως είναι έτοιμος να ξεκινήσει να γράφει την αυτοβιογραφία του, με την αποκάλυψη να γίνεται από τον γνωστό δημοσιογράφο Βασίλη Τεμπέλη, που θα έχει την επιμέλεια της έκδοσης, ενώ δεν θα λείπουν και κομμάτια από την ζωή του στην χώρα μας.

Σύμφωνα με όσα έγραψε στην ανάρτησή του ο Βασίλης Τεμπέλης ο τίτλος της αυτοβιογραφίας του Ματίας Αλμέιδα θα είναι «Alma y Vida», δηλαδή σε ελεύθερη μετάφραση «Ψυχή και Ζωή», ενώ να σημειώσουμε ότι ο δημοσιογράφος ήταν αυτός που μετέφρασε στα ελληνικά το βιβλίο Μέθοδος Μόντσι 2.0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέχρι 25 εκατ. η ΑΕΚ από Ευρώπη, σίγουρα 10 – “Διαφωνία” Αλμέιδα-Μελισσανίδη για Έλληνα – Πωλήθηκε ο πρώτος!


 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: