Μήνυμα Αϊτόρ στον κόσμο του ΠΑΟ – "Η δυσκολότερη σεζόν στη ζωή μου" – Ατάκες για συμπαίκτες και νέα χρονιά


Μήνυμα Αϊτόρ στον κόσμο του ΠΑΟ – “Η δυσκολότερη σεζόν στη ζωή μου” – Ατάκες για συμπαίκτες και νέα χρονιά


Διαφ.

Το δικό του μήνυμα για τη δύσκολη χρονιά που πέρασε έστειλε ο Ισπανός άσος του Παναθηναϊκού, μέσω ανάρτησης, ενώ παράλληλα αποθέωσε τους συμπαίκτες του και έδωσε υποσχέσεις για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.



Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα: Τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, που μέσω ανάρτησης σημείωσε πως ήταν η πιο δύσκολη της ζωής του, ενώ παράλληλα αποθέωσε τους συμπαίκτες του και έστειλε μήνυμα πως η ομάδα θα επανέλθει πιο δυνατή την επόμενη χρονιά.

Ευχαριστώ. Αυτό νιώθω ότι πρέπει να σας πω. Ήταν η πιο δύσκολη σεζόν στη ζωή μου, παρόλο που ξεκίνησε καλύτερα από ποτέ, και ήσασταν δίπλα μου κάθε μέρα δίνοντάς μου τη δύναμη και την υποστήριξή σας.

Ο τραυματισμός με έχει κάνει πιο δυνατό και με βοήθησε να εκτιμήσω ακόμη περισσότερο αυτό που με κάνει χαρούμενο. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, ήθελα να είμαι στο γήπεδο βοηθώντας την ομάδα μου, αλλά δεν τα κατάφερα. Είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου, τον τρόπο που πάλεψαν μέχρι το τέλος.

Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί και πιο κοντά από ποτέ. Τα λέμε σύντομα“, έγραψε ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πινέδα και 4 μεταγραφές βασικών ο Μελισσανίδης – “Έστεψε” πρωταθλήτρια την ΑΕΚ ο… συνταξιούχος Ανιγκό!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: