Αποκάλυψη Αλαφούζου, συμφωνία με Γιοβάνοβιτς: "Μπορούσα να φέρω 20 παίκτες" – "4 μεταγραφές μέχρι 15/6"


Αποκάλυψη Αλαφούζου, συμφωνία με Γιοβάνοβιτς: “Μπορούσα να φέρω 20 παίκτες” – “4 μεταγραφές μέχρι 15/6”


Διαφ.

Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού μίλησε για την επόμενη ημέρα του συλλόγου, για τις μεταγραφές που θα γίνουν το καλοκαίρι και για τις κινήσεις που θέλει ο προπονητής.



Γεμάτη με πληροφορίες για τη φετινή αλλά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ήταν η συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου στον SportFΜ, δεδομένου ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε σε σημαντικές αποκαλύψεις.

Πέρα από όσα άλλα είπε για το αγωνιστικό κομμάτι, τη διαιτησία, την ΑΕΚ αλλά και το πώς χάθηκε ο φετινός τίτλος του πρωταθλητή, ο Γ. Αλαφούζος αναφέρθηκε και στην ενίσχυση της ομάδας.

“Έδωσα συγχαρητήρια στον κ. Γιοβάνοβιτς γιατί ήμασταν πρώτοι και όλοι είδαμε πώς καταλήξαμε δεύτεροι. Άλλαξε την ομάδα και την έφερε ξανά στο επίπεδο που πρέπει να είναι. Συμφωνήσαμε να κάνουμε άμεσα μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας. Ο προπονητής μας προσπάθησε να προστατεύσει τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού. Δεν ήθελε να φέρει 20 παίκτες, ακόμη κι αν εγώ μπορούσα να φέρω. Και για θέμα συγκυρίας, αργήσαμε να κάνουμε κάποιες μεταγραφές. Με τις όποιες καθυστερήσεις όμως η ομάδα ήταν πρώτη τόσες αγωνιστικές. Αν μας έλεγε κανείς πέρσι ότι η ομάδα θα ήταν δεύτερη και θα έχανε το πρωτάθλημα από συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού, θα μιλούσαμε για πρόοδο”, ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου και στη συνέχεια το έκανε πιο ρητό τι ακριβώς εννοεί, καθώς αναφέρθηκε σε 3-4 μεταγραφές που θα γίνουν άμεσα και κάποιες που θα έρθουν ακόμα μέσα στο καλοκαίρι!

  Σημαντική ανακοίνωση Ολυμπιακού - Πώς θα γίνει η μεταβίβαση των διαρκείας

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο συγκεκριμένος σχεδιασμός έχει αρχίσει ήδη από το περασμένο Ιανουάριο: “Ο σχεδιασμός δεν έχει αρχίσει τώρα, αλλά μετά τον Ιανουάριο. Έχουμε καταλήξει σε κάποια πράγματα και θέλουμε ως τις 15 Ιουνίου να έχουμε κάνει τις 3-4 κρίσιμες μεταγραφές που θέλουμε να κάνουμε και στη συνέχεια να κάνουμε κάποιες ακόμη”.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: