Κάποιος από όλους λέει ψέματα – Αποκάλυψη Μοντέλα για Ολυμπιακό – "Υποφέρω γιατί…"


Κάποιος από όλους λέει ψέματα – Αποκάλυψη Μοντέλα για Ολυμπιακό – “Υποφέρω γιατί…”


Διαφ.

Ο Βιντσέντσο Μοντέλα πήρε δημόσια θέση και διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να έχει έρθει σε επαφή με τον Ολυμπιακό – Παρόλα αυτά αφήνει ανοικτό ωστόσο το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Ντεμιρσπόρ.



O 48χρονος Ιταλός είναι ένας από τους προπονητές που ακούστηκαν έντονα τις τελευταίες μέρες για τον πάγκο του Ολυμπιακού, παρόλα αυτά ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ!

Ο Βιντσέντσο Μοντέλα μιλώντας στο TuttoMercatoWeb, παραδέχθηκε πως τα πάντα είναι ανοικτά αναφορικά με τον μέλλον του στην τουρκική Ντεμιρσπόρ, ωστόσο διέψευσε πως έχει δεχθεί τηλεφώνημα από τον Ολυμπιακό.

“Ειλικρινά υποφέρω λίγο επειδή βρίσκομαι μακριά από την οικογένεια μου, αλλά έτσι είναι η δουλειά μας. Το συμβόλαιο μου με την Ντεμιρσπόρ λήγει και εξετάζω την πιθανότητα για το εάν θα συνεχίσω η θα αποχωρήσω από τον σύλλογο. 

Για μένα είναι σημαντικό να έχω ενθουσιασμό όταν βρίσκομαι σε ένα μέρος. Δεν αποκλείω την πιθανότητα να παραμείνω επειδή νιώθω καλά εδώ, ο σύλλογος είναι συμπαγής και ο πρόεδρος έχει σημαντικές φιλοδοξίες. Υπάρχει χρόνος όμως. Θα περιμένουμε“, σχολίασε αρχικά και συμπλήρωσε για τις φήμες περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού:

  Άρθρο για ΑΕΚ: Ένα μεγάλο "Respect"! Αδιανόητο ρόστερ - Άνοιξε μεγάλη πόρτα

“Πρόκειται για έναν ευρωπαϊκό σύλλογο με μεγάλο πάθος και έντονα συναισθήματα. Ειλικρινά δεν με έχει προσεγγίσει κάποιος, οπότε σήμερα δεν μπορώ να αξιολογήσω κάτι τέτοιο”.  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: