Νικολακόπουλος: "Θα είναι μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού αν κλείσει τον Κορδόν"


Νικολακόπουλος: "Θα είναι μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού αν κλείσει τον Κορδόν"


Διαφ.

Οι εξελίξεις με τον Τεχνικό Διευθυντή, αλλά και τους Ρεμπρόφ-Μπακαμπού. Στο Λιμάνι θέλουν τις επόμενες ημέρες να κλείσουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα.



Στις πιο επείγουσες υποθέσεις που απασχολούν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο ρεπόρτερ σχολίασε πως σε θέμα ρόστερ, προέχει η επέκταση του συμβολαίου του Σεντρίκ Μπακαμπού, που λογικά θα γίνει, με βάση τα όσα συζητούν οι δύο πλευρές αυτές τις μέρες.

Αναφορικά με την επιλογή τεχνικού διευθυντή, ο Αντόνιο Κορδόν έχει στα χέρια του συγκεκριμένη πρόταση και τη συζητά για να απαντήσει άμεσα, έχοντας πάντως και άλλες προσφορές από Ισπανία και όχι μόνο, με τον ρεπόρτερ να σημειώνει πως εάν τα καταφέρουν οι «ερυθρόλευκοι», θα έχουν κάνει, με βάση την ποδοσφαιρική λογική, μεγάλη επιτυχία.

Τέλος, αναφέρθηκε στο θέμα προπονητή, λέγοντας ότι μετά την απόφαση του Σεργκέι Ρεμπρόφ να δουλέψει στην εθνική Ουκρανίας, ο Ολυμπιακός αυτό που κάνει είναι να αναμένει τις εξελίξεις με Κορδόν, γιατί σε περίπτωση που αυτές είναι θετικές, εκείνος θα αναλάβει την κύρια ευθύνη να κλείσει την επόμενο τεχνικό της ομάδας για τη νέα σεζόν.

  Ο τρομερός Μπάρτλεϊ οδήγησε τον ΠΑΟΚ στον... τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: