Θέμα χρόνου το πρώτο deal στον ΠΑΟΚ – Συμφώνησαν Ραζβάν – Μπότο – Θετικό κλίμα για ανανέωση παίκτη


Θέμα χρόνου το πρώτο deal στον ΠΑΟΚ – Συμφώνησαν Ραζβάν – Μπότο – Θετικό κλίμα για ανανέωση παίκτη


Διαφ.

Η σεζόν οδεύει προς το τέλος της και ο ΠΑΟΚ αρχίζει να… πατάει το γκάζι σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, με κάποιες αποφάσεις να έχουν παρθεί ήδη σε συνεργασία του Ζοσέ Μπότο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.



ΠΑΟΚ: Η σεζόν οδεύει προς το τέλος της και ο ΠΑΟΚ αρχίζει να… πατάει το γκάζι σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, με κάποιες αποφάσεις να έχουν παρθεί ήδη σε συνεργασία του Ζοσέ Μπότο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στην Τούμπα τα ανοιχτά μεταγραφικά θέματα είναι αρκετά και ο στόχος είναι να κλείσουν άμεσα κάποιες υποθέσεις, έτσι ώστε να μείνει… λιγότερη δουλειά για τον Ιούνιο που θα πέσουν πολλές υποθέσεις μαζί για την στελέχωση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στην υπόθεση του Τιάγκο Ντάντας υπάρχει σύγκλιση με την Μπενφίκα, η οποία είναι πλέον διατεθειμένη να παρατείνει τον δανεισμό του Πορτογάλου χωρίς υποχρεωτική οψιόν, κάτι στο οποίο επέμενε ο ΠΑΟΚ και φαίνεται πως οι Πορτογάλοι άλλαξαν στάση και φέρνουν πιο κοντά το deal του βραχύσωμου χαφ με τον Δικέφαλο, που είναι στα βασικά πλάνα του Λουτσέσκου για την νέα σεζόν.

  "Κοιμήθηκε" η άμυνα του Ολυμπιακού και 2-0 από τον ολομόναχο Μορόν! (Vid)

Η Μπενφίκα παραχωρεί τον Ντάντας για έναν ακόμη χρόνο, με ρήτρα 4.000.000 ευρώ, αλλά όχι υποχρεωτική κάτι που ήθελε εξ’ αρχής ο ΠΑΟΚ για να συμφωνήσει να τον πάρει ξανά δανεικό. Με δεδομένο ότι με τον ποδοσφαιριστή η συμφωνία δεν είναι δύσκολη υπόθεση, θεωρείται θέμα χρόνο το κλείσιμο του νέου δανεισμού και θέλει να την κλείσει πριν πάρει μέρος στο EURO U21 ως εκ των αρχηγών της εθνικής Πορτογαλίας.

Η υπόθεση της ανανέωσης του Ντάντας δεν σχετίζεται με την περίπτωση χαφ, που εξετάζει ο ΠΑΟΚ, καθώς είναι δεδομένη η επιθυμία του Λουτσέσκου θα αποκτηθεί ένας πρωτοκλασάτος χαφ, στη θέση του Κούρτιτς, που φεύγει. Ίσως να πάει και για έναν χαφ παραπάνω, ωστόσο ο «αντί – Κούρτιτς» είναι μια περίπτωση που επείγει για τον Δικέφαλο.

Στο μέτωπο των ανανεώσεων, καλές πιθανότητες έχει πλέον και ο Μπράντον Τόμας. Το συμβόλαιο του Ισπανού τελειώνει, δεν υπάρχει οψιόν ανανέωσης) και οι δύο πλευρές θα συζητήσουν από μηδενική βάση, κάτι που θα γίνει μετά και τον τελικό. Εφόσον ο Τόμας κινηθεί στα πλαίσια της λογικής, οι πιθανότητες να παραμείνει είναι περισσότερες, αλλά η παραμονή του θα κριθεί από τις οικονομικές του απολαβές.

Πηγή: sfina.gr

  Η αγωνιστική κατάσταση του Μαρσιάλ - Τον… βάζει και με Καλλιθέα ο Αλμέιδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος είδε τον Μελισσανίδη και δεν τον φοβήθηκε! Έξαλλος στη φιέστα της ΑΕΚ, θερμό τετ α τετ (Vid)

 

Διαβάστε επίσης: