Αυτό είναι το πιο σημαντικό από τις δηλώσεις Αλαφούζου – Το γεγονός που μπορεί να αλλάξει τη χρονιά του ΠΑΟ


Αυτό είναι το πιο σημαντικό από τις δηλώσεις Αλαφούζου – Το γεγονός που μπορεί να αλλάξει τη χρονιά του ΠΑΟ


Διαφ.

Ο μεγαλομέτοχος των Πρασίνων με τις δηλώσεις του έδειξε τις σκέψεις που υπάρχουν στο εσωτερικό της ομάδας σχετικά με τη χρονιά που τελείωσε, αλλά και τις αποφάσεις για τη νέα.



Παναθηναϊκός: Για τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο των Πρασίνων μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, όπου αρχικά αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου, τονίζοντας ότι το σημαντικό είναι το γεγονός πως μίλησε με ονόματα στις καταγγελίες του.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά λέγοντας πως πό τις πρώτες κινήσεις που θα γίνουν θα αφορούν τις θέσεις των χαφ ξεκαθαρίζοντας πάντως πως πριν τις 15 Ιουνίου θα γίνει μία προσθήκη στη μεσαία γραμμή, ενώ πιστεύει ότι θα γίνει και κίνηση για βασικό δεξί μπακ.

Τέλος τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του τα προκριματικά του Champions League, κάτι που σημαίνει πως οι μεταγραφές πρέπει να κλείσουν γρήγορα, ενώ σε σχέση με πέρσι υπάρχει βάση ώστε να στηριχθεί το ρόστερ, σημειώνοντας πως πιστεύει ότι συνολικά θα υπάρξουν οχτώ μεταγραφές.

  Ζημιάρα η Μπάγερν - Έφερε… απόλυση με τα 9 γκολ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Αιχμάλωτος Μελισσανίδης, φοβικός Αλμέιδα – Το ψάχνει ο Μαρινάκης – Μίκρυνε ο ΠΑΟΚ, δεν γυρίζει ο Σαββίδης”


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: