"Καμπανάκι" ενόψει συνέχειας από FIFA – Έρχονται… καμπάνες; – Τι γίνεται με τους ξένους διαιτητές


“Καμπανάκι” ενόψει συνέχειας από FIFA – Έρχονται… καμπάνες; – Τι γίνεται με τους ξένους διαιτητές


Διαφ.

Πολλά είναι τα προβλήματα που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μάλιστα τόσο η FIFA όσο και η UEFA είναι στην… γωνία με τις ποινές να έρχονται και να φαίνεται ότι θα είναι πολύ βαριές.



Γρηγόρης Ιωαννίδης: Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον καθηγητή αθλητικού δικαίου και νομικό σύμβουλο της FIFA για την Ελλάδα να χτυπάει το… καμπανάκι μιλώντας στον  bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» με τον Κυριάκο Θωμαΐδη.

Αυτό που τόνισε είναι πως αν η Ελλάδα «συνεχίσει να δυσφημεί το ποδόσφαιρο, αργά ή γρήγορα θα πέσει βαρύς ο πέλεκυς από UEFA-FIFA», εννοώντας ότι είναι πιθανό να υπάρχει αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις των ομάδων της χώρας μας, αλλά και της Εθνικής.

Όσον αφορά το θέμα της διαιτησίας και πως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα από του χρόνου να επανέλθουν οι Έλληνες ρέφερι ο Γρηγόρης Ιωαννίδης σημείωσε ότι «σε δύο χρόνια το πολύ η Ελλάδα θα ζητήσει ξανά ξένους διαιτητές», τονίζοντας υπάρχουν καλοί Έλληνες διαιτητές, αλλά αν όλες οι πλευρές, ΕΠΟ, Super League και Super League 2, δεν καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, το πρόβλημα, όχι απλά θα παραμείνει, αλλά θα διογκωθεί.

  Η Κώνστα αποκαλύπτει τι ομάδα είναι - "Παικταράς ο Βεζένκοφ, αλλά…" (Vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Αιχμάλωτος Μελισσανίδης, φοβικός Αλμέιδα – Το ψάχνει ο Μαρινάκης – Μίκρυνε ο ΠΑΟΚ, δεν γυρίζει ο Σαββίδης”


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: