Έρχονται νέα Αετόπουλα στον ΠΑΟΚ που μπορούν να γράψουν ιστορία – Τρομερές ατάκες για τους μικρούς


Έρχονται νέα Αετόπουλα στον ΠΑΟΚ που μπορούν να γράψουν ιστορία – Τρομερές ατάκες για τους μικρούς


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε μέλος του τεχνικού επιτελείου της Κ15 του Δικεφάλου του Βορρά όπου και ανέφερε πως η συγκεκριμένη φουρνιά είναι η καλύτερη εδώ και πολύ καιρό.



Βασίλης Μπίλης: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο γυμναστής της Κ15 του ΠΑΟΚ και μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τη νοοτροπία και τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Δικεφάλου.

«Στην τελευταία τριετία είμαι στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, είναι ο πρώτος τίτλος μου. Είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών μιας ολόκληρης χρονιάς. Το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ δουλεύει πάρα πολύ καλά σε παίκτες, ηλικίες, αλλά παίζει ρόλο και η κληρονομικότητα των παιδιών. Στην Κ15 έχει γίνει μια επιλογή που μένουν 14-15 παιδιά στον ξενώνα. Όσο περνάνε τα χρόνια τόσο αλλάζει η τεχνολογία που χρησιμοποιούμε σε κάθε ηλικία. Εμάς η δουλειά μας είναι να τα πλάσουμε μυϊκά για να προετοιμαστούν για τη μεγάλη ομάδα. 

Προσπαθούμε να δουλέψουμε όσο πιο επιστημονικά μπορούμε, μας το παρέχει αυτό ο ΠΑΟΚ, με βάση τον εργομετρικό έλεγχο που γίνεται. Νομίζω πως αυτή η γενιά της Κ15 είναι από τις πιο ταλαντούχες, έχουν παίκτες με αρκετά χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι προπονητές. Από κάθε ρόστερ και από κάθε ακαδημία, θα παίξουν ελάχιστοι ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα. Και αυτό συμβαίνει σε όλες τις ομάδες του κόσμου», είπε ο Βασίλης Μπίλης.

  Ημέρα αποφάσεων για τον Λουτσέσκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός, έκανε ξανά τα ίδια λάθη ο ΠΑΟΚ – Τελευταίο… πυραυλάκι με ΑΕΚ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: