Αποκαλύψεις για το μέλλον του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ – Γι' αυτό χρειάζονται άμεσα τα 3 εκατ. της ΑΜΚ!


Αποκαλύψεις για το μέλλον του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ – Γι’ αυτό χρειάζονται άμεσα τα 3 εκατ. της ΑΜΚ!


Διαφ.

“Τρέχει” το ρεπορτάζ στον Δικέφαλο του Βορρά εν όψει του τελικού Κυπέλλου, αλλά και της νέας σεζόν.



Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στην αρχή ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για τη νέα ΑΜΚ, καθώς θα μπουν άμεσα 3 εκατ. ευρώ για τις ανάγκες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. «Είναι μία έκτακτη διαδικασία, δεν έχει τελειώσει η χρήση της φετινής σεζόν, που θα είναι δύσκολη για την ομάδα από τη στιγμή που δεν υπήρχαν έσοδα από την Ευρώπη. Η διοίκηση εκτιμά ότι θα χρειαστούν άμεσα τα 3 εκατ. ευρώ που βάζει ο μεγαλομέτοχος. Το άνοιγμα αυτής της δύσκολης χρήσης θα το μάθουμε στο τέλος της χρονιάς και εκεί θα δούμε το νούμερο που κρύβει», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Υπήρξαν και κάποιες πωλήσεις παικτών, όπως του Κούτσια και του Τσόλακ, αλλά δεν υπήρχαν έσοδα από την Ευρώπη. Τα γύρω-γύρω είχαν ενδιαφέρον, οι απαντήσεις για το γήπεδο και την ομάδα, όπου θα υπάρξει αναβάθμιση του ρόστερ. Υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για τη συνεργασία με τον Λουτσέσκου. Γίνεται ένας απολογισμός στον ΠΑΟΚ, χωρίς να υπάρχει συζήτηση για τον τελικό του Κυπέλλου, καθώς η πορεία έχει τελειώσει».

Και έκανε μία αναφορά και στην προετοιμασία για τον τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας: «Ενόψει του αγώνα είναι 3 οι αμφίβολοι. Για τον Νάσμπεργκ καλά τα δεδομένα, δεν έχει πάθει ζημιά μυικά και θα έχει ενδιαφέρον ποιον θα επιλέξει ο προπονητής ως παρτενέρ του Ίνγκασον. Για τον Ολιβέιρα φαίνεται πως δεν θα είναι διαθέσιμος, αν και έχουμε κάποιες ακόμα προπονήσεις. Θα ήταν μία κακή απουσία για τον ΠΑΟΚ, αφού είναι σημαντικές οι λύσεις που δίνει στον προπονητή. Και ο Καντουρί είναι στο 50-50, κάτι που θα ξεκαθαρίσει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Ματ” Αλαφούζου με πρώην του ΠΑΟΚ – “Ψάχνεται” για διεθνή Έλληνα – Επιβεβαίωση Sportdog!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: