Συνεχίζει να δίνει απαντήσεις ο Ντέμης – Αυτές οι πιο καυτές έδρες που έπαιξε – Ανάμεσά τους ομάδας… έκπληξη (vid)


Συνεχίζει να δίνει απαντήσεις ο Ντέμης – Αυτές οι πιο καυτές έδρες που έπαιξε – Ανάμεσά τους ομάδας… έκπληξη (vid)


Διαφ.

Τις πιο “καυτές” έδρες που έχει παίξει έκανε γνωστές μέσω βίντεο στα προσωπικά του social media ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής.



Ντέμης Νικολαΐδης: Νέο βίντεο στο instagram δημοσίευσε ο παλαίμαχος επιθετικός που μέσω αυτού έκανε γνωστές τις πιο καυτές έδρες που έχει αγωνιστεί στην χώρα μας, έχοντας στη λίστα την Τούμπα, το Χαριλάου, τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό το 1997 και το γήπεδο του ΟΦΗ.

«Μου άρεσε πολύ η Τούμπα. Γέμιζε με την ΑΕΚ, ήταν καυτή έδρα. Στη σημερινή εποχή υπάρχει το υβριστικό σύνθημα και λιγότερο το σύνθημα υπέρ της ομάδας μας. Τότε ήταν περισσότερο υπέρ της ομάδας. Τραγουδούσαν συνεχώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Πάντα ήταν δύσκολα τα ματς στην Τούμπα, αλλά μου άρεσε».

Για το ΧαριλάουΜου άρεσε γιατί ήταν πιο κοντά οι κερκίδες και εκεί μου άρεσε να παίζω».

  Χαμός στο Παναχαϊκή - ΑΕΚ Β’ - Πιάστηκαν στα χέρια οι παίκτες (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τρομερή η ατμόσφαιρα στο ματς του 1997 στο ματς με τον Ολυμπιακό που είχαμε και εμείς κόσμο. Μου άρεσε να παίζω στο γήπεδο του ΟΦΗ που ήταν πολύ καυτό, κοντά οι κερκίδες, με παλμό και ένταση. Είχε έδρα ο κόσμος του ΟΦΗ, όλοι δυσκολευόμασταν να περάσουμε από εκεί», ανέφερε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Βέτο” Ιβάν για τις μεταγραφές – Ανεβάζει το μπάτζετ ο Αλαφούζος με… Αλεξανδρόπουλο – Έκπληξη Βέρμπιτς!

        Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.                      

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demis Nikolaidis (@dem11s)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: