Νικολακόπουλος: «Είναι τέτοια η πρόταση του Ολυμπιακού που τη σκέφτεται ο Κορδόν»


Νικολακόπουλος: «Είναι τέτοια η πρόταση του Ολυμπιακού που τη σκέφτεται ο Κορδόν»


Διαφ.

Όλα για… όλα από τους Ερυθρόλευκους ώστε να έρθουν σε συμφωνία με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να φαίνεται θέλουν με κάθε τρόπο να έρθουν σε συμφωνιά μαζί του.



Ολυμπιακός: Για τα τελευταία δεδομένα σχετικά με την υπόθεση του Κορδόν και το ενδιαφέρον των Ερυθρόλευκων αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, τονίζοντας πως οι προσπάθειες από πλευράς Πειραιωτών, να φτάσουν σε συμφωνία είναι πολύ μεγάλες σημειώνοντας πως «ο Κορδόν τη σκέφτεται σοβαρά και σίγουρα πρέπει να περιμένουμε την απόφασή του, η οποία υπολογίζεται έως το τέλος της εβδομάδας ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης».

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ υπενθύμισε πως ο Ισπανός επρόκειτο να απαντήσει την Τρίτη, αλλά «είδαμε ότι πήρε παράταση το ζήτημα και αυτό συχνά δεν είναι καλό. Από την άλλη αφού συνεχίζονται οι συζητήσεις, αυτό μπορεί να εκληφθεί και ως λεπτομερέστερη εξέταση του θέματος από πλευράς του Κορδόν», ενώ σημείωσε πως το θέμα έχει τραβήξει μιας και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, τον είχε συναντήσει την περασμένη Παρασκευή (12/5), ενώ το Σάββατο (13/5) ήρθε στην Αθήνα.

  Ο λόγος που ο Αλόνσο αργεί τις αλλαγές - "Πιστεύει ακράδαντα ότι..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟ και Ολυμπιακός για εξτρέμ εκατομμυρίου – “Γρήγορος και τρομερός στο 1vs1 – Θυμιζει Φετφατζίδη”!

 

Διαβάστε επίσης: