Καταλήγει η Εφές – Αυτός είναι το φαβορί για να διαδεχθεί τον Αταμάν στον πάγκο! (ΒΙΝΤΕΟ)


Καταλήγει η Εφές – Αυτός είναι το φαβορί για να διαδεχθεί τον Αταμάν στον πάγκο! (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, η Εφές φαίνεται πως καταλήγει οριστικά στο διάδοχο του Αταμάν για τον πάγκο τους.



Τα υποψήφια ονόματα για τον αντικαταστάτη του Εργκίν Αταμάν στην Εφές βγαίνουν σιγά-σιγά στο προσκήνιο, από τη στιγμή που ο 57χρονος τεχνικός έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια.

Τα τουρκικά δημοσιεύματα, λοιπόν, παρουσιάζουν τον Ερντέμ Τσαν να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων της Εφές. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην έγκυρη “Fanatic”, το συμβόλαιο που θα πάρει ο Τσαν θα είναι διετούς διάρκειας.

Ο Ερντέμ Καν, ο οποίος θεωρείται το next big thing προπονητικά στην Ευρώπη, ήταν ο πρώτος βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατά την παρουσία του Ζοτς στη Φενέρ. Φέτος είχε μία εντυπωσιακή πορεία με την Τουρκ Τέλεκομ, φτάνοντας μεταξύ άλλων μέχρι τον τελικό του Eurocup, εκεί όπου έχασε το τρόπαιο από την Γκραν Κανάρια του Γιάκα Λάκοβιτς. Ταυτόχρονα, στην Τουρκία έχει πρώτη την ομάδα του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με ρεκόρ 24-5.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: