Αποκαλύψεις από στέλεχος του ΠΑΟΚ – Αυτό το σχέδιο με Κωνσταντέλια, Τζίμα και Κουλιεράκη


Αποκαλύψεις από στέλεχος του ΠΑΟΚ – Αυτό το σχέδιο με Κωνσταντέλια, Τζίμα και Κουλιεράκη


Διαφ.

Οι νεαροί παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά έχουν καταφέρει με τις εμφανίσεις τους τη φετινή σεζόν να τραβήξουν αρκετά βλέμματα τοπ ομάδων πάνω τους, με την ομάδα πάντως να έχει συγκεκριμένο σχέδιο.



ΠΑΟΚ: Τα θέματα των μεταγραφών του ΠΑΟΚ, αλλά και των πωλήσεων παικτών, είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος για τους φιλάθλους της ομάδας κάτι που έκανε τους δημοσιογράφους να κάνουν την συγκεκριμένη ερώτηση και στον Μάκη Γκαγκάτση.

«Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ανανεώσουμε συμβόλαια με αυξημένες αποδοχές, κι όταν έρθει η κατάλληλη πρόταση να πουληθεί. Ένας παίκτης μπορεί να φύγει στα 23, μπορεί και στα 19» και -μάλιστα- έφερε ως παράδειγμα την πρόταση που έφτασε στον ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Πέλκα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών το καλοκαίρι του 2018 ύψους έξι εκατ. ευρώ και ο ΠΑΟΚ την απέρριψε. Δεν τον δώσαμε. Εν τέλει έμεινε, πήραμε το νταμπλ και ο παίκτης έφυγε με 1.8 εκατ. ευρώ. Εδώ λοιπόν δημιουργείται μία κατάσταση. Η ομάδα έχασε χρήματα αλλά η απόφαση ήταν σωστή. Για τον Μιχαηλίδη υπήρχε πρόταση τον Ιανουάριο του 2021 από την Χοφενχάιμ ύψους 4 εκ. ευρώ.

Ο παίκτης δεν πουλήθηκε και τώρα προσπαθεί να επανέλθει μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό. Δεν υπάρχει σωστό και ιδανικό νούμερο. Τελευταία μέρα των μεταγραφών δεν μπορείς να αντικαταστήσεις έναν παίκτη σαν τον Πέλκα. Κερδίσαμε πολλά περισσότερα. Ξέρετε τι σημαίνει ένα νταμπλ για τον ΠΑΟΚ μπροστά στα 4 εκατ. ευρώ; Ο μεγαλομέτοχος βάζει πολλαπλάσια κάθε σεζόν.

Άλλος θα σου πει να δώσουμε τον Κωνσταντέλια με 20.000.000 ευρώ, άλλος θα σου πει ότι πρέπει να μείνει και να βοηθήσει για να παίξουμε σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Τον Κωνσταντέλια τον ανανεώσαμε, οι Κουλιεράκης και Τζίμας έχουν συμβόλαιο. Ο μικρός θα είναι στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Μάλτα. Γεννηθείς το 2006. Ο μοναδικός. Θα τον παρακολουθεί όλη η Ευρώπη αλλά είναι πολύ μικρός για να φύγει. Εμείς κοιτάμε να κάνουμε πολυετή συμβόλαια για να μην μπορούν να τους «φουσκώνουν» τα μυαλά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ​Αποκάλυψη από Έλληνα πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ – “Θέλω να επιστρέψω…” – Ατάκες για Πέλκα, Γκαρσία


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: