Σίγουρη αποχώρηση Έλληνα στον ΠΑΟΚ – Πάει για τον αντικαταστάτη του – Οι επικρατέστεροι 11 για ΑΕΚ


Σίγουρη αποχώρηση Έλληνα στον ΠΑΟΚ – Πάει για τον αντικαταστάτη του – Οι επικρατέστεροι 11 για ΑΕΚ


Διαφ.

Μεγάλη η πίεση στον Δικέφαλο του Βορρά εν όψει του τελικού του Κυπέλλου.



Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ, τα αγωνιστικά δεδομένα έτσι όπως τα σκέφτεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου και για την αναζήτηση δεξιοπόδαρου στόπερ, μίλησε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων», είπε αρχικά, ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ δύσκολη θέση για τον τελικό με την ΑΕΚ και αναμένεται να είναι ένα πιεστικό παιχνίδι, καθώς, το εισιτήριο του Europa League αλλάζει πολλά πράγματα και μπορεί να κάνει πολύ καλύτερο το καλοκαίρι για την ομάδα.

Για το θέμα των αμφίβολων, ανέφερε ότι την Κυριακή θα δούμε την κατάσταση των Νάσμπεργκ, Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα, με τον πρώτο να έχει πολλές πιθανότητες να προλάβει τον τελικό, τον Μαροκινό να είναι στο 50-50 και τον Πορτογάλο λιγότερες.

  Το πήρε πάνω του ο Καρυπίδης! Ομάδα πήγε να... κλέψει Κουάισον από τον Άρη

Για το πρόσωπα που θα απαρτίσουν την ενδεκάδα, τόνισε πως η κατάσταση είναι ξεκάθαρη για τον Λουτσέσκου, καθώς, ο Κουλιεράκης έχει το προβάδισμα αντί του Νάσμπεργκ, ο Σάστρε μοιάζει επικρατέστερος για δεξιός μπακ, στο χώρο της μεσαίας γραμμής ο Ντάντας είναι πιο πάνω από τον Σβαμπ και μπροστά οι Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Τάισον και Τόμας δεν… αλλάζουν.

Τέλος, πρόσθεσε πως ο Κάργας θα αποτελέσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι του «δικεφάλου του Βορρά» είναι σε αναζήτηση για δεξιοπόδαρο στόπερ ενόψει του καλοκαιριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ! Πεταμένα λεφτά στον Δικέφαλο – Ένα καλό συμβόλαιο – 218 χιλ. ευρώ

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: