Η μέρα που περίμεναν όλοι οι Παναθηναϊκοί: Υπογράφεται το απόγευμα η σύμβαση – Έτοιμο εντός 36 μηνών το γήπεδο!


Η μέρα που περίμεναν όλοι οι Παναθηναϊκοί: Υπογράφεται το απόγευμα η σύμβαση – Έτοιμο εντός 36 μηνών το γήπεδο!


Διαφ.

Σήμερα πέφτουν οι υπογραφές για το γήπεδο στον Βοτανικό και πλέον το όνειρο των φίλων της ομάδας παίρνει σάρκα και οστά.



Υπογράφεται εντός της ημέρας η τελική σύμβαση ανάμεσα στην κοινοπραξία και τον Δήμο Αθηναίων και αρχίζουν τα έργα για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Όπως ενημέρωσε πριν λίγη ώρα ο Δήμος Αθηναίων στις 18:30 στο Δημαρχείο θα πέσουν οι υπογραφές, που θα βάλουν σε… ράγες το μεγάλο έργο του νέου στολιδιού του Τριφυλλιού, ανάμεσα στην πλευρά Μπακογιάννη και τις κατασκευαστικές εταιρείες.

Ο Παναθηναϊκός πλέον μετράει αντίστροφα και έχει κάθε δικαίωμα όχι απλά να ονειρεύεται αλλά να περιμένει την υλοποίηση του έργου εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος με στόχο τη σεζόν 2026-27 να παίζει στον Βοτανικό.

Με βάση τη σύμβαση, το έργο πρέπει να έχει παραδοθεί στους Πράσινους, το αργότερο εντός 36 μηνών.

  Ράβει το... 8ο ο Γιαννακόπουλος! Σιγουριά ενόψει νέας χρονιάς (ΦΩΤΟ)

Όπως ενημερώνει σχετικά ο Δήμος Αθηναίων:

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, θα υπογράψει σήμερα, στις 18.30 στο δημαρχιακό μέγαρο της Αθήνας, την σύμβαση μεταξύ του Δήμου Αθηναίων και της κοινοπραξίας των εταιρειών ΤΕΡΝΑ Α.Ε. – ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. – ΜΕΤΚΑ ΑΤΕ για την κατασκευή  του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον ζήτησε ο Γιοβάνοβιτς, τον… φέρνει ο Αλαφούζος – Το έχει πάρει προσωπικά – Έρχεται από απίθανη σεζόν! (Vid)  


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: