Αποκάλυψη Μπαρτζώκα – Αυτά είπε στο ημίχρονο στους παίκτες του Ολυμπιακού και ήρθε η ανατροπή (vid)


Αποκάλυψη Μπαρτζώκα – Αυτά είπε στο ημίχρονο στους παίκτες του Ολυμπιακού και ήρθε η ανατροπή (vid)


Διαφ.

Οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν με μια επική ανατροπή να κερδίσουν τη Μονακό και να προκριθούν στον μεγάλο τελικό της Euroleague και ο Έλληνας τεχνικός στις δηλώσεις του έκανε… αποκαλύψεις.



Γιώργος Μπαρτζώκας: Στον μεγάλο τελικό της Euroleague προκρίθηκε ο Ολυμπιακός που γύρισε το παιχνίδι κόντρα στη Μονακό και τον Έλληνα τεχνικό να δηλώνει ανακουφισμένος με το αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο τι είπε στους παίκτες των Ερυθρόλευκων κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, με τη διαφορά στο -12.

Δεν υπάρχει χρόνος να χαρούμε αυτή τη νίκη. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, κατά συνέπεια δεν με ενδιαφέρει ποιός θα είναι αντίπαλος μας στο τελικό της Κυριακής¨.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Γαλλική ομάδα: “Πάντα είμαι ανακουφισμένος όταν τελιώνει κάποιο παιχνίδι νικηφόρα. Δεν ξεκινινήσαμε καλά. Προφυλάξαμε καλά την ρακέτα μας στη συνέχεια και στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου να ηρεμήσουμε. Τους τόνισα ότι πρέπει να φέρουμε κοντά τη διαφορά και έτσι θα μπούμε και πάλι στο παιχνίδι και θα γίνουμε ανταγωνιστικοί. Τα καταφέραμε…”, είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή 12 εκατ. και το όνειρο Μελισσανίδη που θα “αλλάξει” την Ελλάδα – Δεν κάνει το λάθος του Ολυμπιακού


 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: