Απίστευτη ατάκα από μέλος της ΕΠΟ – "Δεν θα πάω στον τελικό κι ας έχω πρόσκληση – Είναι τραγικό…"


Απίστευτη ατάκα από μέλος της ΕΠΟ – “Δεν θα πάω στον τελικό κι ας έχω πρόσκληση – Είναι τραγικό…”


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε πρόεδρος ΕΠΣ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας όπου και αναφέρθηκε στον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου.



Δημοσθέσης Κιουπτσίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ όπου και μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, την πρόσκληση που έχει αλλά δεν θα… εξαργυρώσει αλλά και τις ευθύνες που υπάρχουν.

«Έχω πρόσκληση, αλλά δεν θα πάω. Είναι τραγικό να μην μπορούν να παραβρεθούν στον τελικό οι 50  πρόεδροι των Ενώσεων, είναι παράγοντες του ποδοσφαίρου και δεν μπορούν να δουν από κοντά τον τελικό. Όλο αυτό γιατί κάποιοι υψηλά ιστάμενοι μηχανισμοί δεν ήθελαν να διεξαχθεί ο τελικός, με ξεπερνάει όλο αυτό. Πιθανό το ίδιο να κάνουν και άλλοι συνάδελφοι μου. Όπως ας πούμε δεν θα είναι ούτε δήμαρχοι, της Νέας Φιλαδέλφειας, της Θεσσαλονίκης. Είναι και αυτοί επικίνδυνοι;», είπε ο Δημοσθέσης Κιουπτσίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή 12 εκατ. και το όνειρο Μελισσανίδη που θα “αλλάξει” την Ελλάδα – Δεν κάνει το λάθος του Ολυμπιακού


 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: