Τόττεναμ: Στην τελική ευθεία για Λουϊς Ενρίκε ή Άρνε Σλοτ


Τόττεναμ: Στην τελική ευθεία για Λουϊς Ενρίκε ή Άρνε Σλοτ


Διαφ.

 Ο Ισπανός, πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, αλλά και ο εν ενεργεία προπονητής της Φέγιενοορντ είναι οι εκλεχτοί του ιδιοκτήτη της Τόττεναμ, Ντάνιελ Λέβι για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.



 Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Λέβι ύστερα από τη 2μηνη αναζήτηση για τη θέση που είχε μείνει ελεύθερη μετά την παραίτηση του Αντόνιο Κόντε, αλλά και τη γενική «αναμπουμπούλα» που είχε προκαλέσει η τιμωρία από την Uefa του γενικού διευθυντή, Παρατίτσι για εμπλοκή του, προ διετίας στη διοίκηση της Γιουβέντους. Απώλειες, που είχαν επηρεάσει και αγωνιστικά την πορεία της ομάδας που δύσκολα θα καταφέρει φέτος να βγει στην Ευρώπη έστω κι αν μέσω του Conference League.

 Στα μείον του Λουϊς Ενρίκε, πρώην επίσης τεχνικού σε Ρόμα και Μπαρτσελόνα, που είχε τον περασμένο μήνα σχεδόν συμφωνήσει με τη διοίκηση της Τσέλσι για την μετά Πότερ εποχή, πριν οι «Blues» καταλήξουν στον Αργεντινό Ποτσετίνο είναι το υψηλό του κασέ, των 8εκ. ευρώ το χρόνο. Ενώ ο Σλοτ παίρνει 2εκ. ευρώ από τη Φέγιενοορντ κι αν σπάσει το συμβόλαιό του οι Ολλανδοί θα ζητήσουν 4εκ. ακόμη ως αποζημίωση.   

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: