"Τρομερός παίκτης για τον Παναθηναϊκό – Ακριβή μεταγραφή – Παίζει εύκολα και στις δύο πλευρές"


“Τρομερός παίκτης για τον Παναθηναϊκό – Ακριβή μεταγραφή – Παίζει εύκολα και στις δύο πλευρές”


Διαφ.

Δύο ονόματα έκπληξη για τους Πράσινους που θα φέρουν αλλαγές και στην ενδεκάδα του Γιοβάνοβιτς. Ποιοι εξετάζονται και για ποιους… χτυπάει καμπανάκι;



Παναθηναϊκός: Το όνομα του Άνχελο Πρεσιάδο έχει συνδεθεί με τους Πράσινους τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο διεθνής άσος από το Εκουαδόρ φαίνεται ότι έχει ξεχωρίσει από το επιτελείο του Τριφυλλιού – Μάλιστα, είναι το δεύτερο όνομα αριστερού μπακ που έχει γραφτεί μετά τον Φιλίπ Μλαντένοβιτς, καθώς ο Δημήτρης Γιαννούλης (που επίσης έχει συνδεθεί) αποκτήθηκε από τη Νόριτς πριν από 2 χρόνια με 8,5 εκατ. ευρώ και πολύ δύσκολα θα έρθει στην Ελλάδα με ένα ποσό που θα μπορούσε να δώσει ο Παναθηναϊκός για αριστερό μπακ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Βασίλη Τσαπραλή, που γνωρίζει τόσο το βελγικό ποδόσφαιρο (στο οποίο συμμετέχει ο Πρεσιάδο με την Γκενκ) όσο και το πολωνικό (στο οποίο παίζει ο Μλαντένοβιτς με τη Λέγκια Βαρσοβίας), για να δούμε τι ισχύει.

  Τα highlights από το ιστορικό ματς του ΠΑΟ με Παρτιζάν στο Καλλιμάρμαρο(vd)

Διαβάστε όσα ενδιαφέροντα μάς είπε για τους δύο παίκτες που φαίνεται ότι απασχολούν τον Παναθηναϊκό.

“Καλός για Παναθηναϊκό ο Πρεσιάδο – Επιθετικογενής μπακ – Αυτά είναι τα αρνητικά του”

Καλός είναι για τον Παναθηναϊκό ο Πρεσιάδο, γρήγορος, μπορεί να παίξει όλη την πλευρά – Παίζει και τις δύο πλευρές, συνήθως τον βάζει αριστερά”, ανέφερε ο καλός συνάδελφος στο αρχικό του σχόλιο και στη συνέχεια πρόσθεσε: “Μπακ είναι η κανονική του θέση. Αλλά και η Γκενκ είναι επιθετικογενής ομάδα, με αποτέλεσμα να είναι πολλές φορές μπροστά”.

Πόσα χρήματα θεωρείς ότι μπορεί να χρειαστούν για την απόκτησή του, δεδομένου ότι η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ;

“Δεν θα θέλει και λίγα, είναι διεθνής, οπότε δύσκολα θα τον πάρει ο Παναθηναϊκός. Τα μειονεκτήματά του είναι ότι χάνει την συγκέντρωσή του κατά διαστήματα και μπορεί να πάρει κάρτες με σκληρά μαρκαρίσματα. Αλλά γενικά δεν είναι εύκολη περίπτωση”.

“Καλύτερος από Ρέαμπτσιουκ – Τρομερός για Παναθηναϊκό – Στον πάγκο ο Χουανκάρ”

Ποιον θυμίζει στο παιχνίδι του;

  Ο Ντεσπόντοφ κερδίζει πέναλτι και ο Σβαμπ κάνει το 1-0 για ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

“Σαν τον Ρεάμπτσιουκ είναι αλλά με καλύτερη τεχνική. Καλύτερος από τον Ρέαμπτσιουκ, αλλά αυτό είναι το στιλ του”.

Για τον Μλαντένοβιτς;

“Μου αρέσει, είναι τρομερός για τον Παναθηναϊκό. Κι αυτός παίζει όλη την πλευρά και κυρίως παίζει 3-5-2. Στην εθνική Σερβίας έπαιζε και ως χαφ. Δε νομίζω ότι χρειάζονται περισσότερα χρήματα από εκείνα που χρειάζονται για τον Πρεσιάδο”.

Σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός έχει τον Χουανκάρ στην ομάδα – Αν έρθει ένας από τους δύο, μπορεί να τον αφήσει στον πάγκο;

“Ο Μλαντένοβιτς μπορεί να τον αφήσει στον πάγκο τον Χουανκάρ. Όπως και ο Πρεσιάδο. Είναι καλύτεροι και σίγουρα πιο γρήγοροι και οι δύο. Ειδικά ο Μλαντένοβιτς είναι και ολοκληρωμένος παίκτης”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μίνιμουμ 8 μεταγραφές ο ΠΑΟ – “Σπατάλησε” 23 εκατ. Αλαφούζου ο Γιοβάνοβιτς – Πέλκας με… βοήθεια Κομπότη


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: