Τρελοί πανηγυρισμοί και ξέσπασμα Μαρινάκη – Κατέβηκε στο χορτάρι – "Κακοπροαίρετη η κριτική…" (Vid)


Τρελοί πανηγυρισμοί και ξέσπασμα Μαρινάκη – Κατέβηκε στο χορτάρι – “Κακοπροαίρετη η κριτική…” (Vid)


Διαφ.

O Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει με την υπόλοιπη ομάδα την παραμονή της Νότιγχαμ στην Premier League, ενώ στη συνέχεια προέβη σε δηλώσεις… με νόημα!



Ο Βαγγέλης Μαρινάκης χάρηκε με την ψυχή του τη μαθηματική παραμονή της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League μετά τη σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Άρσεναλ.

Ο ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του ματς και πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες της Νότιγχαμ και τον προπονητή, Στιβ Κούπερ.

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης προέβη σε δηλώσεις, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, αλλά για την κριτική που ασκήθηκε στην ομάδα, την οποία χαρακτήρισε κακοπροαίρετη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Νικήσαμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Premier League. Η Σίτι πήρε το πρωτάθλημα και εμείς μείναμε στην κατηγορία. Για εμάς από την αρχή το όνειρό μας ήταν να φέρουμε τη Νότιγχαμ εκεί που ανήκει. Υπήρξε κριτική. Μου αρέσει η κριτική, αλλά ήταν κακοπροαίρετη. Η κριτική θα μας βοηθήσει να διορθώσουμε τα λάθη μας, αλλά δεν έβγαζε και νόημα.

Δεν μπορεί να συγκριθεί η Championship με την Premier League. Δεν ήταν η κατηγορία, που είχαμε συνηθίσει. Ως διοίκηση βοηθήσαμε παίκτες, προπονητή, κάναμε επενδύσεις. Κάποιες μεταγραφές ήταν πολύ επιτυχημένες. Είχαμε υποσχεθεί στο φανταστικό κοινό μας να παραμείνουμε, αξίζαμε την παραμονή. Συγχαρητήρια σε όλους
».

  Ημέρα αποφάσεων για τον Λουτσέσκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επικό: Ο Μαρινάκης κάνει τον σταυρό του δευτερόλεπτα πριν η Φόρεστ γλιτώσει “σίγουρο” γκολ από τον… Ζεσούς! (Vid)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: