Αποκαλύψεις από Νικολογιάννη – Για αυτό πήρε τεχνικό διευθυντή ο Παναθηναϊκός


Αποκαλύψεις από Νικολογιάννη – Για αυτό πήρε τεχνικό διευθυντή ο Παναθηναϊκός


Διαφ.

Οι Πράσινοι προχώρησαν σε μια κίνηση που ελάχιστοι περίμεναν το απόγευμα του Σαββάτου (20/5) και ο έμπειρος ρεπόρτερ έδωσε απαντήσεις πάνω στο θέμα.



Παναθηναϊκός: Τόσο τα μεταγραφικά νέα, όσο και για την πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή από τους Πράσινους  μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Στις αρχές της εβδομάδας Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Γιάννης Αλαφούζος είχαν συνάντηση και εκεί ο Σέρβος τεχνικός ζήτησε τη συνεργασία με κάποιον άνθρωπο, που θα βοηθήσει, κυρίως στις μεταγραφές και στην ταχύτητα, που αυτές γίνονται, καθώς ένιωθε ένα παραπάνω βάρος όλο αυτό το διάστημα. Ήταν επιθυμία του Γιοβάνοβιτς.

Από το ραντεβού, λοιπόν, μέχρι σήμερα έγιναν οι επαφές και ανακοινώθηκε ο Γιάννης Παπαδημητρίου. Ενημερώθηκε, φυσικά, ο Γιοβάνοβιτς και ήταν απόλυτα σύμφωνος με την επιλογή του Παπαδημητρίου, τον οποίο γνωρίζει καλά. Ουσιαστικά, τα είπαν και οι δυο τους και τρέχουν ήδη τα μεταγραφικά. Στόχος του Παναθηναϊκού είναι ποιοτικές προσθήκες και γρήγορα. Μέχρι τις 25 Ιουνίου, που φεύγει η ομάδα για την Αυστρία, θέλουν στον σύλλογο να έχουν αποκτηθεί 3-4 παίκτες».

  Η αγωνιστική κατάσταση του Μαρσιάλ - Τον… βάζει και με Καλλιθέα ο Αλμέιδα!

Όσον αφορά την περίπτωση του  Όντρεϊ Λινγκρ ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε: «μία πολύ δύσκολη περίπτωση», ενώ υπογράμμισε ότι «αν ο μεγάλος στόχος πέρυσι ήταν να επιστρέψει ο κόσμος δίπλα στην ομάδα, ο φετινός είναι να πετύχει ο Παναθηναϊκός κάτι καλό στην Ευρώπη, κάτι, το οποίο θέλουν πάρα πολύ οι οπαδοί του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τρομερός παίκτης για τον Παναθηναϊκό – Ακριβή μεταγραφή – Παίζει εύκολα και στις δύο πλευρές”


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: