Κρίνει τα πάντα ο τελικός Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ – Η ατάκα στο εσωτερικό που αλλάζει τα δεδομένα για το ρόστερ


Κρίνει τα πάντα ο τελικός Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ – Η ατάκα στο εσωτερικό που αλλάζει τα δεδομένα για το ρόστερ


Διαφ.

Όλος ο ΠΑΟΚ είναι προσηλωμένος στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς ένα ακόμη τρόπαιο τα τελευταία χρόνια μόνο ασυγκίνητους δεν αφήνει τον Λουτσέσκου, τους παίκτες του και όλο τον «ασπρόμαυρο» οργανισμό. 



ΠΑΟΚ: Όλος ο ΠΑΟΚ είναι προσηλωμένος στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς ένα ακόμη τρόπαιο τα τελευταία χρόνια μόνο ασυγκίνητους δεν αφήνει τον Λουτσέσκου, τους παίκτες του και όλο τον «ασπρόμαυρο» οργανισμό. Από μόνη της η κούπα συνιστά πολύ μεγάλο κίνητρο για όλους προκειμένου να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους, ωστόσο, για ορισμένους υπάρχει και κάτι ακόμη και προκύπτει μέσα από συζητήσεις που γίνονται τις τελευταίες μέρες εντός ομάδας.

Ως γνωστό, ήδη έχει ανοίξει η κουβέντα για τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ, ποιοι παίκτες πρέπει να μείνουν ή να φύγουν, ωστόσο, ακόμη δεν υπάρχει καμία τελική διαπραγμάτευση για εκείνους που η ανανέωση συνεργασίας συνιστά σοβαρή προοπτική.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί μετά τον τελικό στο Πανθεσσαλικό και είναι πιθανό αυτή η αναμέτρηση να παίξει καταλυτικό ρόλο και στις τελικές αποφάσεις. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Μπράντον, ο Κεντζιόρα, ο Ντάντας, αλλά και ο Ολιβέιρα που άλλος περισσότερο (ειδικά ο Ισπανός και ο βραχύσωμος Πορτογάλος) και άλλος λιγότερο έχουν δείξει και καλά στοιχεία και μία πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά αν συνδυαστεί με την κατάκτηση του Κυπέλλου, στον τελικό, μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στο να γείρει η πλάστιγγα υπέρ της παραμονής τους.

  Ηλιόπουλος σε τρελό mood! Όλα τα τραγούδια που είπε στο πάρτι του (Vid)

Ας μην ξεχνάμε ότι ουσιαστικά πρόκειται για το μεγαλύτερο ματς της χρονιάς, αυτό που ο ΠΑΟΚ έχει στοχεύσει εδώ και εβδομάδες και όλοι δουλεύουν προκειμένου σε αυτό το ματς να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους. «Αν δούμε παίκτες να καθορίζουν με την απόδοσή τους την εξέλιξή του ματς και να βγάζουν περίσσευμα προσωπικότητας, σίγουρα θα μετρήσει στην τελική απόφασή μας», σημειώνουν χαρακτηριστικά στις μεταξύ τους συζητήσεις στα γραφεία της Τούμπας.

Τέλος, θα πρέπει να θυμίσουμε ότι Ντάντας και Κεντζιόρα ανήκουν σε ομάδες, στην Μπενφίκα και την Ντιναμό Κιέβου αντίστοιχα και θα πρέπει να γίνει μία συζήτηση με τους συλλόγους αυτούς αν αποφασιστεί να παραμείνουν στον ΠΑΟΚ.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακραίο σενάριο για Λουτσέσκου -“Έμπλεξε” με τον Γιώργο Σαββίδη – Τι συμβαίνει με Ολυμπιακό

 

Διαβάστε επίσης: