Έχει ψήφο εμπιστοσύνης! Παίζει για την αυτοδυναμία ο Ολυμπιακός – Για το 4ο αστέρι με τη Ρεάλ Μαδρίτης


Έχει ψήφο εμπιστοσύνης! Παίζει για την αυτοδυναμία ο Ολυμπιακός – Για το 4ο αστέρι με τη Ρεάλ Μαδρίτης


Διαφ.

Την ώρα που οι Έλληνες μεταβαίνουν στα εκλογικά κέντρα για να ρίξουν την ψήφο τους στις κάλπες, ο Ολυμπιακός έχει λάβει ήδη την ψήφο εμπιστοσύνης του φίλαθλου κοινού του και παίζει την αυτοδυναμία του σε 40 τελευταία λεπτά!



Η ψήφος εμπιστοσύνης… κερδήθηκε από τις μεγάλες εμφανίσεις του σε 40 αγώνες από το εναρκτήριο τζάμπολ έως τώρα και πλέον στο 41ο παιχνίδι του φέτος στη Euroleague, κόντρα στην πολυνίκη με 10 τίτλους Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ολυμπιακός έχει «ραντεβού» με την Ιστορία του και με το… 4ο αστέρι στη φανέλα του.

Δέκα χρόνια πέρασαν από το τελευταίο τρόπαιο, στο Λονδίνο το 2013. Δέκα χρόνια που η επιστροφή του σε φάιναλ φορ ήταν συχνή (2015, 2017, 2022, 2023, * το 2020 δεν διεξήχθη φάιναλ φορ ελέω κορονοϊού). Τα δύο διαδοχικά φάιναλ φορ πέρυσι και φέτος ήρθαν, την αμέσως επόμενη σεζόν της απώλειας των δύο πυλώνων του έως τότε: του Βασίλη Σπανούλη που κρέμασε τα παπούτσια του το καλοκαίρι του 2021 και του Γιώργου Πρίντεζη που έβαλε τελεία στην καριέρα του το 2022. Κι όμως, όχι μόνο δεν φάνηκε το κενό αυτών των θρύλων του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά επέστρεψε στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης… γιατί όχι και στην κορυφή απόψε το βράδυ!

Η πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague αποτέλεσε «πρωτιά» για το ελληνικό μπάσκετ, αφού ούτε ο Παναθηναϊκός του Ομπράντοβιτς δεν το είχε πετύχει στα χρόνια της παντοκρατορίας του. Και τώρα θέλει να… σπάσει μία παράδοση που θέλει να μην κατακτά ποτέ στην Ιστορία το τρόπαιο η ομάδα που τερμάτισε πρώτη στη regular season. Θα γίνουν οι «ερυθρόλευκοι» οι πρώτοι που το πετυχαίνουν;

  Έσκασε το βίντεο για Μαρσιάλ! Τσίτα τα γκάζια με Ηλιόπουλο

Στην προσπάθειά του αυτή, μία άλλη παράδοση… είναι με το μέρος των παικτών του Μπαρτζώκα! Στα πέντε ευρωπαϊκά classico σε ημιτελικούς στη Euroleague, η ισπανική ομάδα που προκρίθηκε στον τελικό (Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα), δεν στέφθηκε ποτέ πρωταθλήτρια Ευρώπης! Ο Ολυμπιακός ελπίζει να συνεχιστεί αυτή η παράδοση! 

Με οκτώ χιλάδες φιλάθλους του στο πλευρό του να… μην σταματούν να τραγουδούν έναντι των μόλις 2 χιλιάδων Ισπανών φιλάθλων της Ρεάλ Μαδρίτης, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αισθάνονται πως παίζουν στο ΣΕΦ, απόψε (20:00) παίρνοντας ενέργεια για αυτό το τελευταίο αποφασιστικό βήμα για να κάνουν πραγματικότητα το πιο μεγάλο τους όνειρο!  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: