Το έχουν αποφασίσει Ραζβάν, Μπότο, Σαββίδης – Έτσι θα κινηθεί στις μεταγραφές ο ΠΑΟΚ – Οι… εκκρεμότητες


Το έχουν αποφασίσει Ραζβάν, Μπότο, Σαββίδης – Έτσι θα κινηθεί στις μεταγραφές ο ΠΑΟΚ – Οι… εκκρεμότητες


Διαφ.

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ την Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν τον προγραμματισμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.



ΔΠΑΟΚ: Στον ΠΑΟΚ περιμένουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ την Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν τον προγραμματισμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.Για την ακρίβεια οι πρώτες αποφάσεις για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν έχουν παρθεί αλλά μετά τον τελικό θα υπάρχουν ανακοινώσεις και πιο απτές αποδείξεις αυτών των αποφάσεων. Το γεγονός ότι υπάρχει ο τελικός με την ΑΕΚ δεν σημαίνει ότι το αποτέλεσμα του θα επηρεάσει τις εξελίξεις που έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Η απόφαση για μεταγραφική ενίσχυση και μάλιστα σημαντική, έχει παρθεί και αποτυπώνεται στην ατάκα του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Μάκη Γκαγκάτση στην χθεσινή έκτακτη Γενική Συνέλευση για «αναβάθμιση του ρόστερ» ενόψει της νέας σεζόν, ενώ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό είχε επισημάνει χαρακτηριστικά ότι η ομάδα στις μεταγραφές θέλει να πάρει «ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, με εμπειρία και νοοτροπία νικητή» που θα προστεθούν στον ήδη διαμορφωμένο, αλλά και νεανικό κορμό της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ θα κάνει κινήσεις που θα αφορούν σχεδόν όλες του τις γραμμές δίνοντας το βάρος και ένα μεγάλο μέρος του διαθέσιμου μεταγραφικού μπάτζετ για έναν ακόμη επιθετικό κρούσης, έναν τουλάχιστον μεσοεπιθετικό και έναν κεντρικό χαφ. Αυτές είναι οι προτεραιότητες στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ αναμένεται να έρθουν και παίκτες με συμπληρωματικό ρόλο για να γεμίσει το ρόστερ και να μην υπάρχουν τα προβλήματα που εμφανίστηκαν φέτος με τον Λουτσέσκου να μένει από επιλογές, ειδικά από το κέντρο και μπροστά.

  Θέλει νίκη με Ολυμπιακό ο Καρυπίδης - Οι ατάκες στους παίκτες του Άρη

Αυτοί θα είναι οι παίκτες που θα έχουν όλα τα στοιχεία που έχει εκτιμήσει ότι λείπουν από την ομάδα του ο Ραζβάν Λουτσέσκου και από ότι φαίνεται συμφωνούν και οι επιτελείς του Δικεφάλου. Η προσπάθεια που θα γίνει είναι να κλείσουν οι συγκεκριμένες θέσεις όσο γίνονται πιο σύντομα ώστε ο ΠΑΟΚ να εμφανιστεί έτοιμος στα προκριματικά της Ευρώπης, ενώ σε δεύτερο χρόνο θα προκύψουν και κινήσεις στην άμυνα.

Αυτές θα έχουν να κάνουν με έναν ακραίο αμυντικό – παραμένει σε εκκρεμότητα το θέμα του δανεισμού του Τόμας Κεντζιόρα που έχει πιθανότητες παραμονής στο ρόστε- και πιθανότατα και έναν στόπερ, αφού ο Γιάννης Κάργας θα αποχωρήσει από την Τούμπα στο τέλος της σεζόν.

Επίσης αμέσως μετά τον τελικό θέλουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να έχουν τελειώσει και με το θέμα της παραμονής του Τιάγκο Ντάντας, με την συμφωνία με την Μπενφίκα να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Πρόκειται για νέο δανεισμό μέχρι το άλλο καλοκαίρι χωρίς υποχρεωτική οψιόν αγοράς, που ήταν το κλειδί για να φτάσουν πιο κοντά οι δυο πλευρές.

Πηγή: sfina.gr

  Έσκασε το βίντεο για Μαρσιάλ! Τσίτα τα γκάζια με Ηλιόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεταγραφή Αγγελόπουλων μετά το F4 – Έλληνα γκαρντ 1.96μ. – Ανακάλυψε τον… επόμενο Σλούκα!

 

Διαβάστε επίσης: