Αποθέωση στην Ιταλία για ΑΕΚ και Ματίας Αλμέιδα για το πρωτάθλημα – Απίστευτο αφιέρωμα!


Αποθέωση στην Ιταλία για ΑΕΚ και Ματίας Αλμέιδα για το πρωτάθλημα – Απίστευτο αφιέρωμα!


Διαφ.

Μεγάλο αφιέρωμα από ιταλική ιστοσελίδα για το πρωτάθλημα που κατέκτησε η Ένωση μιλώντας μάλιστα με τα καλύτερα λόγια για τον Αργεντίνο τεχνικό της ομάδας, που γνωρίζουν καλά από το πέρασμά του σαν παίκτη από τη Serie A.



ΑΕΚ: Μεγάλο αφιέρωμα έκανε η ιταλική ιστοσελίδα sportpress24.com στην Ένωση και στο πρωτάθλημα που κατέκτησε πριν από μια εβδομάδα, ενώ παράλληλα αποθεώνει και τον Ματίας Αλμέιδα για την τεράστια συμβολή του στην μεγάλη στιγμή της ομάδας.

«Η ΑΕΚ κέρδισε ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα Ελλάδας των τελευταίων ετών και μεγάλο μέρος πρέπει να πιστωθεί αναμφίβολα να πάνε στον ηγέτη στον πάγκο, Ματίας Αλμέιδα», αναφέρεται στο ρεπορτάζ. «Ένας θρίαμβος που έγινε επίσημος την τελευταία ημέρα του τελικού ομίλου ανάμεσα στις έξι ομάδες με τις καλύτερες βαθμολογίες της κανονικής περιόδου και χάρη στη νίκη με 4-0 επί του Βόλου που ήταν χρήσιμη για να κρατηθεί οριστικά σε απόσταση ο δεύτερος Παναθηναϊκός.

Τα εύσημα πηγαίνουν κυρίως στον Ματίας Αλμέιδα. Παλιός γνώριμος της Serie A, πρώην μέσος των Λάτσιο, Πάρμα, Ίντερ και Μπρέσια. Πριν από ένα χρόνο αποφάσισε να ξεκινήσει την πρώτη του ευρωπαϊκή περιπέτεια στον πάγκο, αφού είχε προπονήσει σε Αργεντινή, Μεξικό και MLS και έναν χρόνο αργότερα είναι ήδη πρωταθλητής Ελλάδας», υπογραμμίζει ακόμη το αφιέρωμα για την ΑΕΚ.

  Tρελάθηκε ο Σιμεόνε με το γκολ Χιμένες! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τινάζει την μπάνκα” για Πινέδα ο Μελισσανίδης – “Σφήνα” από άλλη ελληνική ομάδα – Ανακοινώνει και δεύτερο!


 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: