Τρελάθηκαν στον ΠΑΟΚ από τον κόσμο εν όψει τελικού – Με το… μαχαίρι στα δόντια παίκτες και Ραζβάν!


Τρελάθηκαν στον ΠΑΟΚ από τον κόσμο εν όψει τελικού – Με το… μαχαίρι στα δόντια παίκτες και Ραζβάν!


Διαφ.

Δυο δυνατές προπονήσεις και ένα χαλάρωμα απομένουν για να ολοκληρώσει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για τον τελικό της 24ης Μαϊου απέναντι στην ΑΕΚ.



ΠΑΟΚ: Μέσα από αυτές αφενός ο Λουτσέσκου καλείται να δουλέψει με το σχήμα νίκης και αφετέρου να «φτιάξει» τους ποδοσφαιριστές του ανεβάζοντας τους το ηθικό και ζητώντας τους να ξεχάσουν τα πλέι οφ, την τέταρτη θέση και να επικεντρωθούν στον στόχο που μπορεί να μην κάνει τη σεζόν απόλυτα πετυχημένη αλλά θα φέρει στην τροπαιοθήκη της Τούμπας το ένατο Κύπελλο.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας «φτιάχθηκαν» με το κάλεσμα των Συνδέσμων να βρεθούν μαζικά οι φίλοι του ΠΑΟΚ στην τελευταία προπόνηση. Ηταν αυτό που ήθελαν να γίνει ώστε να αποδειχθεί και στην πράξη πως ο κόσμος που τους αποδοκίμασε δικαιολογημένα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό δεν τους έχει γυρίσει την πλάτη και έχει συσπειρωθεί ώστε να φέρουν το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση των Συνδέσμων έγινε γνωστή στα αποδυτήρια της ομάδας χθες στη Νέα Μεσημβρία και προφανώς και δεν τους προκάλεσε έκπληξη αφού ήταν σίγουροι πως ο κόσμος είναι στο πλευρό τους. Τους κάνει όμως να νιώθουν μεγαλύτερη την ανάγκη να τους ανταποδώσουν αυτή τη στήριξη αφού αρκετές φορές τόσο με τις εμφανίσεις όσο και με τα αποτελέσματα φρόντισαν να τους ξενερώσουν.

  Η Κώνστα αποκαλύπτει τι ομάδα είναι - "Παικταράς ο Βεζένκοφ, αλλά…" (Vid)

Καθημερινές είναι και οι συζητήσεις του Λουτσέσκου με τους ποδοσφαιριστές του. Κυρίως με αυτούς που θα παίξουν για πρώτη φορά έναν τελικό και τις τελευταίες μέρες έχουμε αναδείξει τα τετ α τετ του προπονητή. Ομως το ίδιο σημαντικό είναι και τα όσα μεταφέρουν στους συμπαίκτες τους παίκτες που έχουν σηκώσει τρόπαια με την ομάδα όπως είναι οι Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ και φυσικά ο Ινγκασον.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, όλοι αποδέχονται πως είναι μια ευκαιρία για να κλείσει μια δύσκολη σεζόν με ωραίο τρόπο, εξασφαλίζοντας και κέρδη για την επόμενη μέρα. Περισσότερες μέρες δηλαδή ξεκούρασης, συμμετοχή στο Europa League γνωρίζοντας πάντως πως το αν η ομάδα μπει στα πλέι οφ της συγκεκριμένης διοργάνωσης θα εξαρτηθεί από τι θα καταφέρει η Ρόμα και η Φιορεντίνα.

Τα καλά νέα από τη χθεσινή προπόνηση αφορούσαν τους Ελ Καντουρί και Νάσμπεργκ που πήραν μέρος σε ένα κομμάτι του προγράμματος σε αντίθεση με τον Ολιβέιρα που ακολούθησε ξεχωριστό πρόγραμμα.

Πηγή: metrosport.gr

  Μεγάλη αποτυχία Αλμέιδα! Στεγανά από Ιβάν και κουτσομπολιά για Σάντος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προκαλεί… χαμό ο γιος παλαίμαχου του ΠΑΟ – Στο στόχαστρο Πρασίνων, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Διαβάστε επίσης: