Αποκαλύψεις από Νικολογιάννη – Αυτές οι προτεραιότητες στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού


Αποκαλύψεις από Νικολογιάννη – Αυτές οι προτεραιότητες στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού


Διαφ.

Οι Πράσινοι έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους την φετινή αγωνιστική χρονιά, έχουν αρχίσει τις πρώτες κινήσεις ενόψει της επόμενης με τα μεταγραφικά να μπαίνουν στο προσκήνιο της συζήτησης.



Παναθηναϊκός: Για τα τελευταία νέα και τις πρώτες σκέψεις ενόψει της μεταγραφικής ενίσχυσης των Πρασίνων, μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Για την πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου ως τεχνικού διευθυντή του συλλόγου: «Ήταν μια απόφαση που είχε ληφθεί μετά από συνάντηση του προέδρου με τον προπονητή της ομάδας στις αρχές της προηγούμενης ομάδας. Ο προπονητής ζήτησε έναν τεχνικό διευθυντή γιατί είχε ένα μεγάλο βάρος στο μεταγραφικό κομμάτι και δεν μπορούσε να το αντέξει. Αυξάνονται οι απαιτήσεις για αυτό και ζήτησε έναν άνθρωπο που θα ξεμπλοκάρει την κατάσταση των μεταγραφών. Ο Παπαδημητρίου έχει μιλήσει με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ξέρει τις ανάγκες της ομάδας και τα χαρακτηριστικά των παικτών που θέλει ο προπονητής».

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ μίλησε και στις προτεραιότητες στα μεταγραφικά που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός, αλλά και στο ζήτημα ανανέωσης του συμβολαίου του Δημήτρη Κουρμπέλη τονίζοντας ότι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχει κλείσει η υπόθεση.

  Tρελάθηκε ο Σιμεόνε με το γκολ Χιμένες! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα επαφή τα τελευταία 24ωρα – Υπογράφει στον ΠΑΟ για τρία χρόνια – “Τελειώνει” η συμφωνία με Αλαφουζο!

 

Διαβάστε επίσης: